Celcius Lux Split

5 899,00 kr
Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 160x200 - Bäddmadrass med H-split
 • Förstklassig Celcius kärna på 60mm.
 • Producerad i Danmark av danska hantverkare.
 • Tryckavlastande och stöttande bäddmadrass.
 • Perfekt till Ställbara sängar i 160x200 cm.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Celcius Lux Split är en danskproducerad split bäddmadrass med en 60 mm tjock skumkärna, och bäddmadrassen bjuder därför på en ytterst hög komfortnivå. Längst ut består split bäddmadrassen av ett härligt överdrag av bambufibrer, vilket bidrar till bäddmadrassens höga komfort. 

Som namnet antyder så har denna bäddmadrass en invändig kärna av celcius-skum, också känt som memory-skum. Du får därför en split bäddmadrass som låter dig sjunka ner mjukt och djupt på de ställen där du är som varmast – det kommer normalt vara omkring dina tryckpunkter så som nacke, skuldra och ländrygg.

Celcius-skum avleder inte värme naturligt så som latex, och därför är denna split bäddmadrass ett bra val för dig som har det kallt om natten.

En split bäddmadrass skiljer sig från en vanlig bäddmadrass, detta för att den har ett snitt i toppen och botten, samtidigt som att den är samlad på mitten. Det gör en split bäddmadrass passande till en ställbar säng då den tillåter att du kan justera var sida av sängen individuellt – och du kommer få upplevelsen av att ligga i en dubbelsäng för att du undviker den irriterande skarven i mitten. 

En split bäddmadrass som denna, som mäter 200 cm i längden, är delad 60 cm i var ända, medan den är samlad 80 cm på mitten.

Specifikation av Celcius Lux Split

 • Storlek 160x200 cm.
 • Vikt 1 kg
Mer information
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 8 cm.
Kärna Memory Foam
Kärnhöjd 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrass 160x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.