Cassius D.E. Lounger - Mixed Dance Blue - Blå

21 965,00 kr

As low as 21 965,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Cassius Deluxe Excess Lounger bäddsoffa
 • Luxuösa Excess Pocketfjädrar för sublim komfort
 • Bäddsoffa från Danska Innovation
 • Funktionell & Elegant bäddsoffa
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Här på Bättre Nätter vill vi gärna leverera en sund nattsömn och goda upplevelser till alla. Vi är trötta på dåliga bäddsoffor, som varken är till för att sitta eller sova i, och därför har vi valt att investera helhjärtat i Cassius Lounger. Det är installerat uppgraderade pocketfjädrar i den handsydda madrassen, och bäddsoffans design är minimalistisk och elegant. En bäddsoffa kan vara en utmärkt möbel, men det kräver, att producenter är villiga att investera.

Vi är endast online. Här på Bättre Nätter har vi sparat på att inte ha några fysiska butiker, och det betyder att vi kan investera helt i våra produkter. Cassius Lounger är ett resultat av denna omsorg och vi garanterar, att Cassius Lounger är mycket mer än den vanliga bäddsoffan. De uppgraderade pocketfjädrarna anpassar sig efter din vikt och liggställning, och ser till så att du får en behaglig och sund nattsömn. De flesta återförsäljare säljer endast bäddsoffor med skumkärna, som känns mjuka, men som inte ger ett riktigt stöd. Detta har vi tagit bort i Cassius Lounger, och istället installerat en handsydd madrass.

Madrassen är sydd i Danmark, och den omsorgsfulla danska produktionen är din garanti för, att Cassius Lounger är en långtidshållbar möbel. Bäddsoffan är 155 cm bred, och den passar därmed perfekt som dubbelsäng, oavsett om det är till dig själv eller dina gäster. Bäddsoffans exakta mått kan ses längre ner på sidan.

Vardagslyx och dansk design

Du kan förvänta dig att sova mer än bra i Cassius Lounger, och sömnkomforten är bestämt inte den enda positiva aspekt med bäddsoffan. Komforten när du sitter i soffan är utmärkt, och de väldesignade armstöden och kuddarna bidrar till ett fantastiskt helhetsintryck. Cassius Lounger är inte endast en smart två-i-en-lösning, det är en fullbordad säng och en väldesignad soffa.

Vi rekommenderar alltid, att man investerar i en bäddmadrass när man köper en ny säng eller bäddsoffa. En bäddmadrass tar den allra största delen av slitaget när du sover, då detta kommer vara din primära kontaktyta. En bra bäddmadrass överst kommer hålla din bäddsoffa i ett perfekt skick i många år framöver, och kommer dessutom öka komfortnivån avsevärt.

Om du har frågor om bäddmadrasser eller själva Cassius Lounger, så kontakta oss med detsamma i chatten, över telefonen eller via mail. Vi ser fram emot att hjälpa dig med att finna det rätta valet. 

Specifikation av Cassius D.E. Lounger - Mixed Dance Blue

 • Storlek 155x200 cm.
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 4 st.
Höjd 70cm (sitthöjd: 41cm)
Dimensioner B: 155 cm, L: 200cm, H: 70cm
Funktioner Armstöd, Rygginställning
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 528 - Mixed Dance Blue
Typ Bäddsoffor

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.