Boxdreams - Specialmått

6 700,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Välj själv den önskade längden och bredden.
 • Moderna pocketfjädrar som försäkrar optimal komfort.
 • Passande ramsäng till personer med en vikt på +95 kg.
 • Individuellt stöd med hela sju komfortzoner.
 • Exklusivt möbeltyg med en stilfull kuvertsömnad.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Vår ramsäng Dreams är för dig som är på jakt efter en skräddarsydd ramsäng där du varken behöver bekymra dig om kvalitet, komfort eller pris.

Överst på produktsidan väljer du de mått som du önskar att få din nya ramsäng i. När du har valt de måtten, som du önskar, så beräknas därefter priset. Med dina egna mått får du en ramsäng i längden och bredden som passar helt perfekt till exempelvis ditt loft eller till andra ställen i ditt hem.

Ramsängen är dessutom utrustad med ett exklusivt möbeltyg i en stilfull kuvertsömnad som gör madrassen både estetisk att se på samt behaglig att röra vid.

Personligt anpassad komfort

Ramsängen Dreams är uppbyggd med ett dubbelt fjäderskikt och hela sju komfortzoner, vilket försäkrar dig ett personligt anpassat stöd och en imponerande komfort natt efter natt.

Ramsängen Dreams har ett relativt fast fjäderskikt som gör madrassen särskilt passande till personer som väger +95 kg.

De sju komfortzonerna betyder att ramsängen Dreams i hög grad stöttar dina olika kroppsdelar individuellt. Detta för att madrassen är indelad i flera olika fastheter.

Med sju komfortzoner kommer du alltså att uppleva att madrassen ger extra stöd där din kropp har som mest behov för det. Exempelvis så är zonen omkring skuldrorna mjukare än vid din ländrygg, och på detta vis är du garanterad ett optimalt stöd.

De många komfortzonerna förebygger dessutom skador och skavanker som normalt uppstår efter en längre tids sömn på dåliga ramsängar.


Specifikation av Boxdreams - Specialmått

 • Höjd Totalt: 28 cm.
Mer information
Höjd 28 cm.
Fjädrar Pocket
Garanti 5 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm massiv träram, 14 st. lameller
Leveranstid 45-55 vardagar
Typ Outlet

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.