Bättre Nätter - Bättre Black Friday

Det har blivit den tiden på året då priserna blir “svarta”. Det blir dem naturligtvis här på Bättre Nätter också, och vi firar Black Friday med ända upp till 65% på utvalda sängar och andra sängtillbehör.

Men vi är ändå inte helt som de andra. Vi är nämligen en av de större online sängförsäljarna och därför är det extra enkelt för dig att få fingrarna på en av våra sängar till ett förmånligt Black Friday-pris. 

Hos oss behöver du inte stå i kö med alla andra för att få en säng eller andra sängtillbehör på Black Friday. Du kan sitta där hemma och shoppa loss, eftersom allt som krävs för att handla hos oss är att du finner vägen till vår hemsida och placerar den säng som du vill ha i varukorgen.  

När du har valt och betalt så ser vi till att packa din säng till dig och leverera den så snabbt som möjligt, så att du kan få uppfylla drömmen om bättre nätter.

Shoppa sängar till förmånliga priser fredag 29. november

Vill du vara med till Black Friday hos Bättre Nätter? Så ska du sitta redo vid datorn, surfplattan eller mobilen nu på fredag den 29. november. Håll ett öga med vår hemsida för här släpps galna erbjudanden redan kl. 00.01. Så är du på jakt efter en god sömn i en kvalitetssäng till ett extremt förmånligt pris så vill vi verkligen rekommendera dig att slå till - och vi lovar att du kommer få bättre nätter.

Black Friday är den största shoppingdagen på året

Om du har hört om Black Friday förut så vet du vad det är. Men om inte har hört om det, eller om du har glömt det, så kommer en kort förklaring här. Black Friday är den största shoppingdagen på året där de flesta butiker håller öppet längre och erbjuder kraftigt nedsatta varor. Fenomenet Black Friday kommer ursprungligen från 1960-talets USA, men de sista par åren så har det även kommit till Skandinavien.

Förra året höll vi Black Friday med stor framgång och samma sak gör vi i år igen, och du är naturligtvis inbjuden.

Köp din kontinentalsäng på Black Friday hos Bättre Nätter

På Black Friday kommer vi på Bättre Nätter ha ett brett urval av kontinentalsängar i olika storlekar. Alla modeller erbjuds med ett begränsat antal. Till Black Friday säljer vi kontinentalsängar i samtliga storlekar från vårt sortiment, så det finns stora möjligheter för att finna en säng till ett fördelaktigt erbjudande som passar just dig och dina behov. Du finner kontinentalsängar i storlekarna 140x200, 160x200, 180x200 och 180x210.

En kontinentalsäng består av tre madrasskikt som tillsammans utgör grunden för ett otroligt bra stöd och därmed en vilsam nattsömn. Fastheten i sängen kan regleras så att den passar till din kroppsvikt.

Köp din ställbara säng på Black Friday hos Bättre Nätter

Hos Bättre Nätter har vi ett stort urval av ställbara sängar på Black Friday. När du köper din nya säng hos oss så är du alltid garanterad hög kvalitet till ett lågt pris och på Black Friday är detta naturligtvis inget undantag. Tvärtemot. Vi har sänkt priserna ända ner till botten och har en lång rad fantastiska erbjudanden redo till dig. På Black Friday finner du ställbara sängar i ett stort urval av storlekar. Detta gäller för 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 samt 180x210.

Hos Bättre Nätter ser vi en stigande efterfrågan på ställbara sängar och det kan vi förstå. En ställbar säng är nämligen både otroligt praktisk och inte minst komfortabel. Du har möjligheten för att reglera huvud- och fotändan, så att den passar till dina behov, och justera den om du exempelvis tycker om att ligga och läsa eller se på tv i sängen. Fastheten i sängen väljs individuellt så att den passar just till din kroppsvikt. 

Vi sitter redo för att hjälpa dig på Black Friday

Även fast Bättre Nätter endast finns online så betyder det inte att hjälpen är långt borta. På Black Friday den 29. november sitter våra kompetenta medarbetare naturligtvis redo från midnatt för att hjälpa och rådgiva dig, så att du får den helt rätta sängen. Du kan både skriva till oss på kontakt@battrenatter.se, i chatten i högra nedersta hörnet på hemsidan, eller ringa oss på 018 - 800 80 37.