• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Sängkampanj

På denna sida har vi samlat våra bästa erbjudanden på sängar, så att det är lätt för dig att få en överblick. Alla produkterna är länkade till storleken 180x200 (dubbelsäng), men finns naturligtvis också i andra storlekar till kampanjpris. För att finna modellerna i de andra storlekarna så kan du trycka på modellen och gå till kategorin där den ligger, dvs. exempelvis genom ställbara sängar som är samlade i en kategori där du kan få överblick över storlekarna.

Säng erbjudandena här på sidan har inte något bestämt utgångsdatum. Detta på grund av att producenten har satt x antal tillgängliga för oss att köpa till kampanjpris, när dessa är sålda så går erbjudandet ut och tas bort från hemsidan. Vi försöker alltid att uppmärksamma när ett erbjudande är på väg att ta slut några dagar innan det sker, men det kan vara svårt att planlägga till 100%.

Hos Bättre Nätter har vi inte någon butik där du kan prova sängarna, vi ger dig istället möjligheten att prova sängen hemma hos dig i 30 dagar. Därefter kan du byta ut fastheten på madrassen för 799,- inkl. frakt. Om man följer våra vägledningar här på sidan, så kommer man i 95% av fallen få den rätta fastheten, men man ska naturligtvis ta hänsyn till individuella preferenser. Vet du exempelvis att du föredrar att ligga på en fast madrass, men vi rekommenderar medium och du är nära gränsen, så bör du nog ta den i fast.

Om du har frågor så är vi online på chatten 90 timmar per vecka, och är vi inte där så kan du antingen ringa oss eller sända oss ett mail – så ska vi vara hjälpsamma och se till så att du får det helt rätta för dig.