Bifrost Lounger - Specialtyg

20 780,00 kr

As low as 20 780,00 kr

Leveranstid 90-120 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bifrost Lounger är en behaglig bäddsoffa, som utstrålar ro och plats. Bäddsoffan är i den exklusiva ändan, och med sin bredd på 155 cm så passar den perfekt till en eftermiddag i soffan eller en god, djup nattsömn. Bifrost Lounger är först och främst en behaglig kvalitetsmöbel. Hos Bättre Nätter menar vi dock inte på, att bra komfort utesluter exklusiv design. Därför har Bifrost Lounger solida armstöd av trä, som på det snyggaste sätt ramar inte bäddsoffans sidor. Bifrost Lounger är inte endast behaglig att sitta och ligga i, det är också en inbjudande möbel, som kommer passa in i varje rum eller arrangemang.

Här på Bättre Nätter vill vi gärna fixa till den negativa bild som finns om bäddsoffor. I många år har återförsäljare sålt bäddsoffor av tvivelaktig kvalitet, som varken är komfortabla att sitta eller sova i. Man måste se långt för att finna en bra bäddsoffa, och det tycker vi är synd. Därför har vi beslutat oss för att ha en helt radikalt annorlunda inställning till bäddsoffor här på Bättre Nätter. De ska vara komfortabla att ligga i, behagliga att sitta på och sunda att sova i. Kvalitet kostar naturligtvis extra, men hos Bättre Nätter är vi endast online, och därför sparar vi pengar. Dem investerar vi i våra produkter, och därför kan vi sälja våra produkter till ett bra onlinepris. Kvalitet behöver inte vara dyrt, man behöver bara veta vart man ska leta.

Bäddsoffan Bifrost Lounger är en produkt, som vi har uppgraderat betydligt i förhållande till vanliga bäddsoffor. Vanliga bäddsoffor har en skumkärna installerat istället för en madrass, men detta har vi ändrat på. I Bifrost Lounger har vi installerat en madrass med pocketfjädrar, samma fjädrar som vi använder i våra sängar, endast en smula högre, för att bättre balansera mellan en sittande och liggande komfort. Madrassen är handsydd i Danmark, och den omsorgsfulla danska produktionen är din garanti för, att bäddsoffan är av hög kvalitet och har en lång levnadstid.

Utnyttja platsen och sov gott

Bifrost Lounger är enkel att fälla ut och att fälla ihop igen. Bäddsoffan mäter 155x200 cm, och det betyder att möbeln både kan stå i vardagsrummet, gästrummet eller i lägenheten, där det kan vara dåligt med utrymme. Här på Bättre Nätter rekommenderar vi dessutom, att man investerar i en bäddmadrass när man köper en ny bäddsoffa. En bäddmadrass kommer förbättra din sömnkomfort avsevärt, och kommer dessutom förlänga levnadstiden på din säng. Bäddmadrassen kommer vara den primära kontaktytan och mottar således största delen av slitaget. Vi ser från erfarenhet, att våra kunder är väldigt tillfredsställda med denna konstellation. 

Om du har frågor om vårt urval av bäddmadrasser, själva Bifrost Lounger eller om vilken som helst utav våra produkter, så är det bara att kontakta oss. Vi är tillgängliga dygnet runt på mailadressen kontakt@battrenatter.se, och kan dessutom kontaktas på chatten eller över telefonen.

 

Specifikation av Bifrost Lounger - Specialtyg

Mer information
Leveranstid 90-120 vardagar
Kolli 4 st.
Höjd 70cm (sitthöjd: 41cm)
Garanti 2 år på ram- och fjäderbrott
Dimensioner L: 200cm, B: 155cm, H: 70cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar Excess Pocketfjädrar
sovesofa Specialstof
Typ Bäddsoffor

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.