Betterlinen Paket

Leveranstid 9-15 vardagar
2 Påslakan
4 Örngott
2 Kuvertlakan
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Betterlinen - essensen av livskvalitet

Betterlinen - essensen av livskvalitet

Sug in stora, nya krafter och stärk jordförbindelsen i din säng med våra Betterlinen sängkläder. Den otroliga mjukheten kommer vitalisera din sömn och ge dig ny och fantastisk energi. Kvaliteten är tydligt märkbar och låter du kroppen vira sig in i tyget så kan vi försäkra dig att du kommer känna skillnaden på din hud. I produktionen har vi varit skonsamma mot vår värld. För att ta hänsyn till naturen och dig så har vi prioriterat gröna arbetsmetoder och har undvikit onödiga kemikalier

En lätthet som man sällan ser

En lätthet som man sällan ser

Betterlinen består endast av den finaste bomullen på marknanden och endast de mest imponerande trådarna har beviljats tillgång. Det betyder att det helt exklusivt endast är vävt med enskikts garn och att varje fibertråd är lång. Bomullen är satinvävd och med ett trådantal på 500 per kvadrattum så är vävningen så tät att den är nästintill omöjlig att se med det blotta ögat. Samtidigt ger de fina bomullstrådarna sängkläderna sitt vackra och glansfulla utseende, en silkesmjuk yta och bidrar till en ny dimension av hållbarhet. Denna fullkomliga sammansättning ger täta sängkläder som utan besvär kommer avleda möjlig fukt och bidra till en fantastisk sängmiljö.
Varför välja Betterlinen?

Varför välja Betterlinen?

Paketet innehåller 2 påslakan, 4 örngott och 2 kuvertlakan 500 trådar per kvadrattum Långa bomullstrådar för stark och hållbar design Exklusivt enskikts garn 100% mysvänligt <3 OEKO TEX-certifierat för kemikalisk säkerhet

Specifikation av Betterlinen Paket

Leveranstid 9-15 vardagar
thread_count 500 trådar per kvadrattum
vaevning Satin.
dessin Betterlinen
Typ Sängkläder

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur