Bergen Natural

31 990,00 kr

As low as 31 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Sov gott med moderna pocketfjädrar.
 • 7 komfortzoner ger anpassat stöd.
 • Komfortskikt av andningsbart latex.
 • Mayan Pulse® bäddmadrass i 100% naturlig latex.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bergen Natural kombinerar komfortabla och stöttande egenskaper med en hållbar profil. Här får du en säng med pocketfjädrar och sju komfortzoner, så du får anpassat stöd och tryckavlastning precis efter dina behov.

För att försäkra extra bra liggkomfort har vi dessutom uppgraderat bäddmadrassen till en Mayan Pulse® så att du får en bäddmadrass i 100% naturlig latex. Det bidrar till en grön och sund sömn.

Sängen är en del av vår egenproducerade serie och därför är den resultatet av många års erfarenhet, hundratals omdömen och tusentals timmar av arbete. Det betyder, att varje del av sängen är noggrant utvalt baserat på den feedback som vi har fått från våra kunder genom åren. 

Ramsäng

Ramsängen är viktig för din samlade sömnupplevelse och därför ska du inte gå på kompromiss här. Ramsängen Bergen Natural består först och främst av en träram i massivt trä. Träramen utgör på så vis ett stabilt och säkert fundament för din nattsömn.

Utöver detta är ramsängen uppgraderad med ett komfortskikt av pocketfjädrar istället för det vanliga lagret av skum som kontinentalsängar normalt produceras med. Därför är du garanterad ett solitt och stöttade fundament om du väljer Bergen Natural som din nästa säng.

Den höga kvaliteten är också anledningen till att vi alltid erbjuder 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Resårmadrass

Resårmadrassen har stor betydelse för din samlade komfortupplevelse och därför låter vi dig inte gå på kompromiss med denna del.

Bergen Natural är utrustad med en kvalitetsresårmadrass som har en kärna av moderna pocketfjädrar. Det är den populäraste typen av fjäder av en bra anledning då dessa fjädrar försäkrar ett individuellt anpassat stöd.

Runt omkring fjädrarna finner du ett smidigt och tjockt lager av latex som ger varje fjäder optimala arbetsförhållanden. Utöver det ser latexen också till för att din säng andas optimalt.  

Bäddmadrass

Mayan Pulse® bäddmadrassen är vald till Bergen Natural för att den är framställd av 100% naturlig latex. Utöver det har den ventilerande egenskaper och en antibakteriell effekt som gör Mayan Pulse® väldigt allergivänlig.

Mayan Pulse® urskiljer sig för att serien är producerad efter den speciella SonoCore-metoden. Metoden försäkrar att latexen har en ensartad struktur. I slutändan ger det dig en bättre komfort och inte minst ett riktigt bra sömnklimat.

Utöver detta har den gröna profilen gett Mayan Pulse® en lång rad certifikat som garanterar både sundhet och grön produktion. Bland annat är överdraget ett FSC-certifierat Tencel-överdrag som visar att Mayan Pulse® bidrar till en sundare miljö. 

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm (12 cm ben, 24 cm botten, 22 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 40mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.