Bergen Plus

31 995,00 kr

As low as 31 995,00 kr

 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Temperaturreglerande bäddmadrass.
 • Optimalt stöd med 7 komfortzoner.
 • Komfortskikt av latex omkring fjädrarna.
 • Hele 300 pocketfjädrar per kvadratmeter.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Kontinentalsängen Bergen Plus är det nyaste tillskottet i vår egenproducerade serie. Den består av noggrant utvalda kvalitetskomponenter som är grundat på den feedback och de frågor som vi har fått av våra kunder under de senaste åren. Vi vågar därför lova, att du med Bergen Plus är garanterad ett oöverträffligt stöd och komfort klätt i en stilren och elegant design.

Bergen Plus är en uppgradering av vår populära kontinentalsäng Bergen. Bergen Plus har utrustats med en Temprakon Advance Bäddmadrass, som förutom att ge ett omfattande stöd också har en fantastisk temperaturreglerande effekt. Det betyder, att du kommer kylas ner när du har det varmt och värmas, när du har det kyligt. Runt omkring sängens fjädrar har det installerats ett extra tjockt komfortskikt av latex, vilket både är med till att stötta sängens andningsbarhet och säkra ett optimalt utnyttjande av sängens fjädrar.


Kylande och komfortabel nattsömn

Bergen Plus har ett dubbelt fjäderskikt, som tillsammans skapar de helt optimala förutsättningarna för en god nattsömn. Runt omkring fjädrarna finns ett komfortskikt av latex, som gör sängen ventilerande och särskilt andningsbar. Tillsammans med den temperaturreglerande bäddmadrassen Temprakon Advance betyder det, att du kan vara säker på en behaglig temperatur hela natten. Vid val av Bergen Plus, kommer du därför att uppleva en säng med intelligenta madrasskikt, som tar omfattande hänsyn till dig och anpassar sig efter din kroppstemperatur.


Bergen Plus består av tre madrasskikt. De skapar tillsammans de bästa förutsättningarna för din nattsömn. Nedanför kan du läsa mer om uppbyggnaden av Bergen Plus.

Ramsäng

Ramsängen är sängens nedersta komfortskikt. I motsats till många kontinentalsängar, som har ett komfortskikt av skum i bottenramen, så har Bergen Plus ett fjäderskikt. Tillsammans med fjädrarna i resårmadrassen har du ett solitt fundament för en sund nattsömn med optimalt stöd. Ramsängen är omringad av en massiv träram på åtta centimeter. Träet som används, är svensk tall, som är otroligt hållbart.

Resårmadrass

Resårmadrassen är sängens mellersta och viktigaste komfortskikt. Den består av moderna pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropp och ger ett omfattande stöd. Kontinentalsängar har typiskt 220 eller 250 pocketfjädrar per kvadratmeter, men här har vi uppgraderat Bergen Plus, då den har hela 300 fjädrar per kvadratmeter. Antalet fjädrar är ett uttryck för, hur många individuella stödpunkter du finner i sängen, och med Bergen Plus’ höga fjäderantal är du garanterad ett suveränt personligt anpassat stöd. Detta kommer du märka direkt när du lägger dig i Bergen Plus.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt och därmed också det skikt som din kropp är i direkt kontakt med, varje gång du ligger i sängen. Bäddmadrassen på Bergen Plus är som nämnt den temperaturreglerande Temprakon Advance. Den anpassar sig efter din kroppstemperatur hela natten och försäkrar ett behagligt klimat. Bäddmadrassen har en fyra centimeter tjock kärna av latex. Latex är ett typ av skum som ger ett optimalt stöd – skummet formar sig nämligen efter din kropp och fördelar din kroppsvikt ut över hela madrassen. Latex´ struktur innebär, att luften kan fritt röra sig i bäddmadrassen och därmed avleda överskottsvärme och fukt. Bäddmadrassens överdrag kan dessutom delas upp i två, så att du kan tvätta en halva åt gången. Notera dock, att överdraget inte får torktumlas.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 65 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 65 cm (12 cm ben, 24 cm botten, 22 cm resårmadrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 300
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Pinot - Kl. 1 (Belgisk möbeltyg).
Stoppning 40mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.