Bergen Natural - Ljusgra

38 999,00 kr

As low as 38 999,00 kr

Leveranstid 29-41 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Utan Gavel   + 0,00 kr
Lägg till i önskelista
Leveranstid 29-41 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Mayan Pulse 100% Naturlatex
Gratis leverans

Bergen Natural: Ett val som du inte ångrar

Föreställ dig att du varje natt har möjligheten till att lägga dig tillrätta i en säng som ger ett korrekt stöd där du behöver det. En säng som både omfamnar naturliga material och hållbara lösningar - ett drömscenario kommer nog många mena. Men samtidigt ett scenario som kan bli din verklighet med Bergen Natural. Sängen är uppbyggd med många års erfarenhet, hundratals av omdömen samt tusentals timmars arbete. Resultatet är enastående - en säng som hyllar den goda sömnen och det goda livet. Bergen Natural omfamnar din kropp på helt rätt sätt och så har vi dessutom prioriterat både grönt och gott i produktionen.

En ansvarsfull bäddmadrass

Bergen Natural har en 100% naturlig bäddmadrass. Namnet är Mayan Pulse, och den har kommit för att stanna. Denna bäddmadrass är en seriös uppgradering jämfört med vanliga latex-bäddmadrasser. Den största orsaken till det är produktionsmetoden SonoCore. Metoden ger latexen sina unika och avundsvärda egenskaper: andningsbarhet, elasticitet och hållbarhet. Med Mayan Pulse överst på din säng kan du därför stänga ögonen med gott samvete och låta den goda och sunda sömnen ta över för en stund.
En ansvarsfull bäddmadrass
En resårmadrass som lyfter din sömn

En resårmadrass som lyfter din sömn

När det kommer till kontinentalsängar så är det resårmadrassen som stjäl huvudrollen. Det är här det största inflytandet på din generella komfort finns. Just därför är det också viktigt att framhäva att resårmadrassen i Bergen Natural är bland de bästa. Madrassens inre består av moderna pocketfjädrar som vi har utvecklat till att stötta i sju olika zoner. På detta sätt är du försäkrad att du får precis det stöd som din kropp har behov för. För att försäkra att fjädrarna har de bästa villkoren är de omringade av elastisk latexstoppning. Det ger möjlighet för att varje fjäder kan arbeta optimalt. Bergen Natural tar därför din sömn till ett helt nytt nivå där du och dina behov är i fokus.

En hänsynsfull ramsäng

Ramsängen spelar en naturlig och viktig roll i sängens lager-på-lager-effekt. För att fullända upplevelsen av Bergen Natural har vi därför också prioriterat att ha en riktigt bra ramsäng. Helt konkret betyder det att vi har uppgraderat ramsängen med pocketfjädrar istället för det typiska lagret med skum. Ett bra exempel på att sängen bjuder på lite bättre kvalitet än det vanliga. Kvaliteten är inramad av en stark träram i massiv tall som tillsammans med ramsängen utgör fundamentet för din sömn. Vi vågar därför också lova att du kan sova tryggt i många år framöver, därför erbjuder vi 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.
En hänsynsfull ramsäng

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med andra träd i regionen. Med en tapptid på ca. 400 dagar så når trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 avlägsnas från atmosfären vid utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas på ett hållbart sätt.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Bergen Natural

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Bergen Natural. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Bergen Natural

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 62 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 29-41 vardagar
Höjd 62 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 20 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 40mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad, Svanenmärkt och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.