Bergen Diamant - Grå - Ljusgra

32 890,00 kr

As low as 32 890,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Få kontroll över sömnfaserna
Diamant - Djupsömn optimerad
Svanenmärkt

Bergen Diamant: Sömn som är värd att prata om

Bergen Diamant har vi utvecklat i Danmark medan produktionen av de olika komponenterna föregår i både Danmark och Belgien. På detta vis försäkrar vi att alla elementer produceras av specialister inom var av deras områden. God sömn startar nämligen med en god säng. Vi har höga krav på produktionen och därför är alla våra leverantörer också OEKO-TEX certifierade medan våra bäddmadrasser är Svanenmärkta - för att sund sömn betyder allt.

En bäddmadrass som gör skillnad

Diamant bäddmadrassen i Pulse latex ger fantastiskt stöd och så ser den till att din kropp snabbare uppnår och bibehåller den rätta temperaturen för en djup sömn. Vi har nämligen behandlat bäddmadrassen med den naturliga grafit som har fantastiska värmeavledande egenskaper. På detta vis får du hjälp till att hålla den perfekta kroppstemperaturen varje natt, så att du får ut det mesta möjliga från din sömn.
En bäddmadrass som gör skillnad
Diamant förlänger din djupa sömn

Diamant förlänger din djupa sömn

Kroppstemperaturen är 1,5 grad under det normala när vi är i den djupaste sömnen. Av denna anledning har vi utvecklat Diamant till att vara fyra gånger kallare än vanlig latex. Du uppnår därmed stadiet för djupsömn snabbare med vår Diamant bäddmadrass, vilket förbättrar din sömnkvalitet från första natten och många år framöver.

En komfortabel resårmadrass

Plattformen för en god sömn finns i resårmadrassen. Här har vi noga placerat fjädrar och komfortzoner så att du varje natt får det bästa möjliga stödet. Varje del arbetar aktivt för att förbättra och förlänga din djupa sömn genom att minska tryckutsatta områden, exempelvis omkring höfter och skuldror. Totalt sett är Bergen Diamant därför en förbättring av din livskvalitet.
En komfortabel resårmadrass

För att djupsömn ändrar allt

Bergen Diamant förlänger och förbättrar din djupa sömn. Det är möjligt för att den naturliga grafiten i bäddmadrassen hjälper dig med att hålla den rätta kroppstemperaturen till djup sömn. Bergen Diamant är därför din garanti för bättre nätter, här kan du nämligen se fram emot sömn av absolut högsta kvalitet.

500

timmars sömn har gått för att utveckla sängen.

16

olika behandlingar blev testade.

Diamant - betrodd och beundrad

Diamant betyder att bäddmadrassen är behandlad med naturlig grafit. Grafit är i familj med diamant och därav namnet. Resultatet av grafitbehandlingen är en madrass med imponerande värmeavledande egenskaper som hjälper dig med att hålla den rätta temperaturen under din djupsömn. Diamant är därför din möjlighet för att förbättra din djupa sömn natt efter natt.
Diamant - betrodd och beundrad

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Bergen Diamant

Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Bergen Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Bergen Diamant - Grå

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 62 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 62 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 20 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 40mm Latex
Ram 8 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.