Bergen - Grå

30 995,00 kr

As low as 30 995,00 kr

 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • 300 fjädrar/m2 med 7 komfortzoner.
 • AEGIS behandlat - Antibakteriellt och Allergivänligt.
 • Komfortskikt med Latex - Optimalt utnyttjande av fjädrarna.
 • Inkl. sänggavel.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
Mayan Green (Fast) - (+2 veckors leverans)   + 0,00 kr
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Kontinentalsängen Bergen är ett resultat av många års erfarenhet, hundratals omdömen och tusentals timmar av arbete. Denna säng är en del av vår egenproducerade serie, och i Bergen har vi samlat det bästa av det bästa inom nattsömnsbranschen. Varje del av sängen är uppbyggd av kvalitetsmaterial, som matchar den feedback vi har fått av våra kunder under de sista åren.

En bra kontinentalsäng ska inte endast vara mjuk och behaglig. Det är viktigt, att sängen ger ett omfattande stöd, och här är det inte nog, att madrassen känns mjuk. Den ska också vara hållbar, komfortabel och väldesignad. Det är Bergen. Madrassens komfortskikt av latex är extra tjockt, vilket ger ett optimalt utnyttjande av sängens fjädrar. Användandet av latex i komfortskiktet ger madrassen sin karaktäristiska känsla av andningsbarhet, stöd och hållbarhet.  


Komfortabel nattsömn

Kärnan till god nattsömn ska finnas i sängens inre. Bergen har en resårmadrass med en kärna av moderna pocketfjädrar, som sveper sig om din kropp och anpassar sig efter din liggställning. Omkring fjädrarna är det en tjock stoppning av latex, som först och främst skapar en bättre liggkomfort. Latexen är dessutom ventilerande och andningsbar, därför kommer det alltid vara en behaglig temperatur i sängen. Komfortskiktets andningsbara struktur avleder dessutom fukt och överflödig värme. Du kommer uppleva, att Bergen tar noggrant hänsyn till dina sömnbehov.


Bergen har tre madrasskikt, som tillsammans förbättrar din nattsömn. Nedanför kan du läsa mycket mer om hur sängens tre madrasskikt ger dig de bästa förutsättningarna för en bättre nattsömn.

Ramsängen

Denna madrass är sängens nedersta skikt. Ramsängen utgör sängens plattform, men den har också en viktig funktion för den samlade komforten. Detta madrasskikt skapar en stabil säng för din kropp, och ger de optimala förhållanden för att resårmadrassen ska kunna avlasta och stötta dig ytterligare. Ramsängen har en kärna av komfortskum, som anpassar sig efter din vikt och ger ett omfattande stöd därefter. Ramsängen är omringad av en solid och massiv träram på åtta centimeter. Du kommer uppleva, att ramsängen skapar en solid och komfortabel ram omkring din nattsömn i många år framöver.  

Resårmadrassen

Denna madrass är sängens mellersta skikt och det viktigaste komfortskiktet. Resårmadrassen har en kärna av pocketfjädrar, som ger ett omfattande och skonsamt stöd. Bergen har lite fler fjädrar per kvadratmeter än den vanliga kontinentalsängen. Denna resårmadrass har nämligen 300 fjädrar per kvadratmeter istället för de vanliga 220 till 250 pocketfjädrar. Det betyder, att du får ännu mer personligt anpassat stöd i denna säng, än vad du skulle i en vanlig kontinentalsäng. Du kommer att märka detta så snart du lägger dig i Bergen.  

Bäddmadrassen

Denna madrass är sängens översta skikt. En bra bäddmadrass är både hållbar och komfortabel, och båda delarna får du med bäddmadrassen Mayan. Denna bäddmadrass är av 100% naturlatex, vilket först och främst ger dig ett utmärkt stöd, men också en sundare och fullständigt allergivänlig sömn. Naturlatex är extremt hållbart och du kommer därför kunna njuta av denna bäddmadrass och hela kontinentalsängen Bergen i många år framöver.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 65 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 16-24 vardagar
Höjd 65 cm (12 cm ben, 24 cm botten, 22 cm resårmadrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Colorado - Kl. 1 (Belgiskt möbeltyg).
Ram 8 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.