Airpur Fresh

17 399,00 kr

As low as 17 399,00 kr

 • 160x200 - Airpur Freshgel Resårmadrass.
 • 500 Vertex Fjädrar m. 40mm. Freshgel komfortskikt.
 • Freshgel är tryckavlastande samt kylande.
 • AEGIS Antibakteriellt kylande, tvättbart överdrag.
 • Resårmadrass utvecklad av Bättre Nätter.
Leveranstid 28-40 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Notera att resårmadrassen består av två madrasskärnor som samlas i ett överdrag. Detta är med för att försäkra din individuella komfort och förlänga sängens levnadstid, precis som att det blir möjligt att välja olika fastheter i de två sidorna på sängen.


Airpur Freshgel by Bättre Nätter är vår nyskapande och tryckavlastande madrass, som har fokus på optimal andningsbarhet samt stöd. Freshgel är ett typ av memory-skum, som har en förbättrad andningsbarhet i förhållande till normalt memory-skum, som kan ha en tendens till att bli varmt.

Airpur Freshgel har sin goda andningsbarhet för att det har satts in blå gelpärlor i skummet. Detta ser till så att madrassen är mindre varm och mer andningsbar.

 • Andningsbar gel inskjutet i memory-skum ger ideal sömntemperatur och förbättrad komfort.

 • Absorberar kroppsvärme.

 • Ger överlägset stöd.

 • Allergivänlig och antibakteriell.

Denna madrass har hela 500 Vertex pocketfjädrar per m2, vilket gör den relativt fast att sova på, även fast Vertexfjädrar inte är lika så fasta som vanliga pocketfjädrar. På varje sida av fjäderskiktet är det hela 40 mm Freshgel skum, som försäkrar en fantastisk komfort.

Madrassen är indelad i sju komfortzoner, som försäkrar att du får ett individuellt och ergonomiskt korrekt stöd. Din ländrygg får exempelvis ett annat stöd än din nacke, så sängen är anpassad efter din kropp och sättet du ligger på.

Överdrag till Airpur Freshgel
Överdraget på Airpur Freshgel är det karaktäristiska överdraget för serien på våra egna madrasser. Det betyder, att överdraget både är AEGIS- och Thermogel-behandlat. Utöver detta är överdraget naturligtvis både avtagbart samt tvättbart.

AEGIS är en textilbehandling som gör att tyget är resistent mot både kvalster och andra bakterier.

Thermogel är den andra behandlingen som överdraget har fått. Behandlingen gör så att fukt snabbt sprids över madrassen, och därför avdunstar fukten snabbare. Samtidigt hjälper den med att hålla en låg temperatur på ytan av sängen.

Notera, väljer du en Airpur Fresh som är 160 cm eller bredare, så består madrassen av två kärnor i ett överdrag. Det betyder att du kan välja två individuella fastheter om exempelvis dig och din partner inte väger samma.

Specifikation av

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 22 cm.
Mer information
Leveranstid 28-40 vardagar
Höjd 22 cm.
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 500 pocketfjädrar pr. m2.
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg AEGIS Antibakteriell samt Allergivänlig (Tvättbart).
Stoppning 40mm. Visco.
Garanti 25 års garanti på fjäderbrott
Typ Resårmadrass 160x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 28-40 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.