BN HR

9 299,00 kr

As low as 9 299,00 kr

 • 180x200 - Bättre Nätter 300 HR Resårmadrass.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar
 • 7 Komfortzoner - Interaktiva individuella Pocketfjädrar.
 • 4 cm. High Resilient Stoppning + 300 Pocketfjädrar pr. m2
 • AEGIS Antibakteriellt + Allergivänligt överdrag (Tvättbart).
Leveranstid 28-40 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Notera, att resårmadrassen består av två madrasskärnor, som samlas i ett överdrag. Detta är med till att försäkra din individuella komfort samt förlänga sängens levnadstid, samtidigt som att det blir möjligt att välja olika fasthet i de två sidorna av sängen.


BN HR är en resårmadrass designad och utvecklad av Bättre Nätter. Vi har under en lång tid arbetat på att lansera egna madrasser till ett fördelaktigt pris utan att gå på kompromiss med kvaliteten, och det är BN HR resultatet av. Resårmadrassen har hela 300 pocketfjädrar per m2 och ett komfortskikt på 35 mm av high resilient-skum. Med BN HR får du alltså en madrass i en kvalitet, man normalt inte finner i den prisklass som den ligger i.

Det höga antalet pocketfjädrar är först och främst med till att försäkra madrassens hållbarhet och extra långa levnadstid. Pocketfjädrarna ger samtidigt ett omfattande och individuellt stöd, då de är indelade i sju komfortzoner, som formar sig efter din kropp. Din ländrygg ska exempelvis inte ha samma stöd som dina skuldror, och det tar den zonindelta resårmadrassen BN HR hänsyn till. Pocketfjädrarna blir var för sig insvetsade i en liten tygpåse, vilket är med till att göra var enskild fjäder mer flexibel och elastisk. Det betyder, att den i högre grad kan anpassa sig efter din kropps konturer och ger ett nödvändigt stöd varje natt. 


Allergivänligt överdrag

Utöver att ge ett bra stöd så får du med BN HR också en resårmadrass med ett extra allergivänligt och antibakteriellt överdrag. Överdraget är AEGIS-behandlat, vilket är din garanti för en resårmadrass, som är resistent mot både kvalster och andra bakterier. AEGIS är ett tyg, som aktivt motarbetar mikroorganismers levnadsförhållanden och därmed försäkrar en sund sömnmiljö. Behandlingen gör samtidigt överdraget härligt mjukt.


Resårmadrassen BN HR fås i två olika fastheter, så du har möjlighet för att välja en madrass, som i så hög grad som möjligt passar till just din vikt. Väger du under 75 kilo, rekommenderar vi dig att välja medium fasthet, medan vi rekommenderar en fast fasthet till personer, som väger mellan 75 och 95 kilo.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
Mer information
Leveranstid 28-40 vardagar
Höjd 22cm
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 300 pocketfjädrar pr. m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg AEGIS Antibakteriell samt Allergivänlig.
Stoppning 40mm High Resilient
Garanti 25 års garanti på fjäderbrott
Typ Resårmadrass 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 28-40 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.