Balance

749,00 kr

As low as 749,00 kr

Leveranstid 9-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 9-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
OEKO-TEX
Allergivänlig & Antibakteriell
Gratis leverans

Balance: Hög kvalitet till ett förnuftigt pris

Kanske har du redan en huvudkudde som passar dig perfekt och som bara ska bytas ut mot en liknande. Men det kan också vara att det känns svårt att veta vart man ska börja eller sluta i sökandet efter den rätta kudden. Jakten på den perfekta huvudkudden kan plötsligt verka ohanterlig och därför har vi utvecklat Balance. Balance är vårt bud på en huvudkudde som kan lite av allt. Medan vi har skruvat upp på kvaliteten så har vi samtidigt skruvat ner på priset, och som namnet antyder så kommer du få en huvudkudde med en fin balans som både är andningsbar, allergivänlig och enormt härlig att röra vid. Vi vågar därför påstå att Balance kommer vara ett bra val för alla.

Ett trofast stöd

När du ska skaffa en ny huvudkudde så är det viktigt att du finner en som passar till dig, din kropp och din sovställning. Och här kommer Balance med garanti att vara ett bra alternativ. Med sin naturliga stoppning är Balance lika mjuk som molnen och med sina tre kamrar så är du försäkrad ett ergonomiskt, korrekt stöd. Den mittersta kammaren är fylld med fina småfjädrar som ger nacken bra stöd och komfort, och kudden har en höjd på 19 cm. De två yttre kamrarna är i sin tur fyllda med 70% ankdun, vilket gör kudden läcker och mjuk. De sista 30% är småfjädrar som stöttar och ger komfort.
Ett trofast stöd
En säker och sund kudde

En säker och sund kudde

För att garantera att Balance är ett säkert val för alla så har vi sett till att den har en rad certifieringar som är din garanti för en sund kvalitetsprodukt. OEKO TEX® försäkrar sunda textilier och dun utan sundhetsskadliga ämnen. NOMITE®-certifikatet betyder att dunstoppningen lever upp till stränga krav för hygien och renlighet. I Blance får du alltså en väldigt allergivänlig och sund kudde som man tryggt kan lägga sig att sova på.

Specifikation av Balance

 • Storlek 60x63 cm.
Mer information
Leveranstid 9-15 vardagar
Bärighet Yderkamre: 9 / Kerne: 6
Tillverkat i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Kantbånd Hvidsatin
Fyldvægt 700 g.
Tyg 100% bomullscambric Ne40/40
Tvätt vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
Typ Kudde 60x63

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.