Idun - Specialstof

22 175,00 kr

As low as 22 175,00 kr

Leveranstid 90-120 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Estetisk och funktionell bäddsoffa från danska Innovation
 • Madrass m. Pocketfjädrar försäkrar hög komfort
 • Stilfull möbel till vardagsrummet med armstöd
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Idun är en inbjudande och stilfull bäddsoffa, noggrant designad med ett öga för detaljer. Denna bäddsoffa utstrålar komfort och ro. I utfällt tillstånd är Idun en enkel och elegant möbel, som enkelt kan passa in i alla hem. Exklusiv design utesluter inte bra komfort, och därför är Idun inte endast en fin soffa. Det är också en behaglig säng. 

Här hos Bättre Nätter vill vi gärna ändra bäddsoffans rykte. Allt för många människor ser bäddsoffan som en besvärlig möbel. En möbel, som varken ger komfort när man sitter eller ligger i den. Denna bild av bäddsoffan vill vi gärna ändra, för vi vet, att bäddsoffan kan vara en utmärkt möbel.

Bäddsoffan Idun illustrerar hur en bäddsoffa kan vara en formidabel och väldesignad möbel, om man bara är villig att investera omsorg och tid i sin produktion. Det är vi villiga att göra här hos Bättre Nätter. Idun är inte endast en halv säng och en halv soffa, det är båda delar till fullo.

Klassisk look, modern komfort

Idun mäter 140x200 centimeter som säng. Det betyder, att du enkelt kan använda bäddsoffan både i lägenheten, barnrummet eller vardagsrummet. Bäddsoffan kan användas både som dubbel- och som enkelsäng, och det är just flexibiliteten som kännetecknar denna produkt. Idun kan snabbt fällas ut och in, och detta medverkar till att Idun inte endast är en väldesignad bäddsoffa, men också en multifunktionell möbel.

Madrassen i bäddsoffan Idun är handsydd i Danmark. Detta är din garanti för en hög kvalitet och en utmärkt produkt. Madrassen är producerad med en imponerande omsorg, och det är vi glada för att kunna erbjuda våra kunder. Vi rekommenderar dessutom, att man investerar i en bäddmadrass om man tänker använda bäddsoffan Idun som en permanent säng. En bäddmadrass kommer öka komforten avsevärt, och kommer dessutom minska det dagliga slitaget på sängen.

Om du har frågor gällande Idun, våra bäddmadrasser eller andra av våra produkter, så kan du kontakta oss när det passar dig bäst. Skicka ett mail, ring till oss, eller skriv till oss direkt på chatten i högra hörnet på hemsidan.Specifikation av Idun - Specialstof

 • Storlek 140x200 cm.
Mer information
Leveranstid 90-120 vardagar
Kolli 5 st.
Höjd 65 cm (sitthöjd 38cm)
Garanti 2 år på ram- och fjäderbrott
Dimensioner B: 140 cm, L: 200 cm, D: 100 cm, H: 65 cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Specialstof
Typ Bäddsoffor

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.