Unfurl - Soft Mustard Flower

8 835,00 kr

As low as 8 835,00 kr

Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Dansk producerad bäddsoffa från Innovation
 • Stilren och minimalistisk design
 • God komfort m. Pocketfjädrar i madrassen
 • Inställning av ryggstödet i olika höjder
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Unfurl är en väldesignad bäddfåtölj från den danska möbelproducenten, Innovation, som har haft sin bas i Randers sedan 1971. Med sitt stilfulla utseende och sin funktionella design så fungerar Unfurl perfekt både som fåtölj i vardagsrummet eller som gästsäng. I utfällt tillstånd så mäter bäddfåtöljen 120x200 centimeter, och det betyder att Unfurl faktiskt kan användas som både enkel- och dubbelsäng. Om du önskar att sova mer än en person i bäddfåtöljen varje natt, så rekommenderar vi dock att du väljer en större bäddsoffa. Madrassen i Unfurl är handsydd i Danmark, och detta är din garanti för att produktens komfort är av väldigt hög kvalitet.  

Fjädrarna i madrassen är pocketfjädrar, som också används i våra sängar här på sidan. Det betyder, att komfortnivån i bäddfåtöljen är väsentligt bättre än i vanliga bäddfåtöljer och bäddsoffor. Här på Bättre Nätter vill vi nämligen gärna göra oss av med bäddsoffans dåliga rykte, och därför har vi valt att endast ha kvalitetsmöbler från danska Innovation i vårt sortiment.

Du kan få bäddfåtöljen Unfurl i hela fyra olika standardtextiler, och utöver detta kan du välja mellan ett brett urval av specialtextiler. Dessa kan du se precis här. Notera dock, att leveranstiden förlängs en aning vid beställning av fåtöljen/soffan i specialtextil.

Unfurl fälls enkelt ut och kan samlas snabbt igen. Du kan se precis hur det går till i videon nedanför, och utöver det så kan du se bäddfåtöljens exakta mått i nedanstående grafik. Om du ska använda Unfurl som säng ofta så rekommenderar vi, att du investerar i en bäddmadrass. Det kommer minska slitaget på själva möbeln och kommer utöver detta även förbättra din liggkomfort avsevärt. 


Des: 217 Flashtex Light Grey     Des: 514 Nist Black     Des: 554 Soft Mustard Flower     Des: 680 Wild Flower

* Des. 217 Flashtex Light Grey (Bild 1), Des. 514 Nist Black (Bild 2), Des. 554 Soft Mustard Flower (Bild 3) og Des. 680 Wild Flower (Bild 4).

Specifikation av Unfurl - Soft Mustard Flower

 • Storlek 120x200 cm.
Mer information
Leveranstid 45-55 vardagar
Kolli 1 st.
Höjd 84 cm.
Garanti 2 år på ram- och fjäderbrott
Dimensioner L: 200cm, B: 93cm, H84cm
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 554 - Soft Mustard Flower
Typ Dagbädd

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.