Trym - Mixed Dance Grey - Ljusgra

16 110,00 kr

As low as 16 110,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Elegant & stilren bäddsoffa från danska Innovation
 • Pocketfjädrar i madrassen för hög komfort
 • En stilfull möbel till vardagsrummet eller gästrummet
 • Smart förvaring under madrassen
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Trym är en stilren bäddsoffa från danska Innovation. Bäddsoffan är väldesignad och har en bra liggkomfort, vilket för den särskilt passande som bäddsoffa. Trym har en väldigt enkel uppbyggnad, och det är ingen tvekan om att detta har varit med till att öka dess popularitet. Bäddsoffan mäter 140x200 centimeter i utfällt tillstånd, och det betyder att den enkelt kan användas som dubbelsäng. Om du tänker använda Trym som säng varje natt så rekommenderar vi dock, att du investerar i en tillhörande bäddmadrass. Detta kommer förlänga bäddsoffans levnadstid, minska eventuellt slitaget och samtidigt förbättra din komfort avsevärt. Du kan se våra bäddmadrasser som vi rekommenderar under kategorin "bäddmadrass".

Här på Bättre Nätter vill vi gärna bli av med bäddsoffans ofta dåliga rykte, och därför har vi installerat pocketfjädrar i Trym. Dessa fjädrar är de samma fjädrar som används i våra vanliga sängar. Detta skapar en behaglig och sund liggkomfort. Notera dessutom, att du har möjlighet för att välja mellan två olika standardtextiler vid köp av bäddsoffan Trym. Utöver detta så har vi också ett brett urval av specialtextiler. Vi har också valt att utrusta denna modell med exklusiva och iögonfallande träben, som allt tillsammans ger Trym ett behagligt och inbjudande utseende.

Bäddsoffan fälls enkelt ut och kan samlas ihop snabbt igen, vilket videon nedanför illustrerar. Utöver detta kan du på grafiken ovanför videon se bäddsoffans exakta mått, vilket orienterar dig om storleken i både infällt och utfällt tillstånd. Du kan även se de två förstorade bilderna på bäddsoffans standardtextiler precis nedanför. Om du har ytterligare frågor till bäddsoffan, så tveka inte med att kontakta oss i livechatten i högra hörnet på hemsidan. Där sitter våra kompetenta medarbetare redo till att hjälpa dig. Du kan också ringa till oss eller skriva till oss på mailadressen kontakt@battrenatter.se


Specifikation av Trym - Mixed Dance Grey

 • Storlek 140x200 cm.
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 4 st.
Höjd 65 cm (sitthöjd: 38 cm)
Garanti 2 år på ram- och fjäderbrott
Dimensioner Sofa: B: 200 cm, D: 93 cm, H: 65 cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 521 - Mixed Dance Grey
Typ Bäddsoffor

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.