Oldschool Specialtyg

12 715,00 kr

As low as 12 715,00 kr

Leveranstid 90-120 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Exklusiv Bäddsoffa från det danska märket, Innovation.
 • Skilj dig från mängden med Oldschool.
 • Chesterfield stil som passar till herrummet
 • Storlek: 115 x 210 cm.
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Oldschool är en helt speciell bäddsoffa. Retrodesign påminner om 1950-talet, och den klassiska look som Oldschool har ger den en touch, som inga bäddsoffor vi vet kan erbjuda. Bäddsoffan är uppbyggd i den klassiska Chesterfield-stilen, och med sin läder-look så sticker den verkligen ut. Om du gärna vill ha en bäddsoffa som är spännande och utöver det vanliga, så är denna bäddsoffa något för dig. Oldschool är speciell, båda utanpå och inuti. 

Här på Bättre Nätter vill vi gärna förmedla sund nattsömn och bra upplevelser. Vi är trötta på dåliga bäddsoffor, som inte håller det de lovar. Därför har vi valt att investera betydligt mer i våra bäddsoffor. Bättre Nätter är endast online, vi har sparat på att inte ha några fysiska butiker, och det betyder att vi istället kan investera helhjärtat i våra produkter. I de flesta bäddsoffor finns endast en skumkärna, men den har vi bytt ut i Olschool, som ersättning har vi installerat en handsydd madrass med pocketfjädrar.

Pocketfjädrar är den fjädertyp, som vi använder i våra sängar. Detta är en modern komfortfjäder, som anpassar sig efter din vikt och liggställning under natten. Det betyder, att du ges ett personligt stöd hela natten, vilket en kärna av skum aldrig kommer kunna ge i samma grad. Madrassen blir handsydd i Danmark, och den danska produktionen är din garanti för, att Oldschool är en långtidshållbar bäddsoffa, som kommer hålla i många år framöver. 

Exklusiv design och komfort

På Bättre Nätter vill vi inte nöja oss med att leverera en möbel, som vid nödsituationer kan användas som både soffa och säng. Vi vill bygga en kvalitetsmöbel, som är både säng och soffa till fullo. Oldschool är således inte endast en smart 2-i-1-lösning. Det är men riktigt bra sovupplevelse.

Vi rekommenderar, att du skaffar dig en bäddmadrass, när du köper en ny bäddsoffa. En bäddmadrass förlänger levnadstiden på din bäddsoffa avsevärt, då bäddmadrassen tar den största delen av slitaget. En bäddmadrass kommer även förbättra komforten avsevärt, och det menar vi är absolut rekommendationsvärt.

Om du har frågor om den exklusiva Oldschool, så är det bara att kontakta oss. Du kan ringa oss, skriva på chatten eller kontakta oss på vår mailadress kontakt@battrenatter.se

 

 

Specifikation av Oldschool Specialtyg

 • Storlek 115x210 cm.
Mer information
Leveranstid 90-120 vardagar
Kolli 3 st.
Höjd 79 cm (sitthöjd: 38 cm)
Garanti 2 år på ram- och fjäderbrott
Dimensioner L: 210cm, B: 115cm, H: 79cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Specialstof
Typ Bäddsoffor

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.