Bragi - Specialtyg

24 155,00 kr

As low as 24 155,00 kr

Leveranstid 90-120 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Bragi bäddsoffa från danska Innovation
 • Stilren och luxuös design
 • Pocketfjädrar för optimal Komfort
 • Mäter 140x200 centimeter i utfällt tillstånd
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bäddsoffan Bragi är producerad av det danska företaget Innovation, som sedan 1971 har levererat kvalitetsmöbler till den danska marknaden. Här på Bättre Nätter vet vi, att bäddsoffor ofta har ett rykte för att varken vara behagliga att sitta eller ligga i. Komforten är ofta låg, och detta är ett rykte vi vill göra oss av med. Därför säljer vi endast de bästa kvalitetsprodukterna i vårt urval av bäddsoffor, och Bragi är inget undantag. Bäddsoffan har en enkel och stilren design och fås i två klassiska färger. Om du vill veta mer, så kan du enkelt se bilderna av bäddsoffan överst på denna sida, och utöver detta så kan du läsa om bäddsoffans detaljer här i produkttexten.

I denna bäddsoffa är det installerat pocketfjädrar i madrassen. Denna typ av fjäder är densamma som vi använder i våra vanliga sängar, och detta är din garanti för en hög komfortnivå, både när du ska använda Bragi som soffa och som säng. Sittkomforten i Bragi kommer vara en aning fastare än i andra soffor, då möbeln både ska kunna användas till att sitta i samt till att sova i. Om du ska använda Bragi som säng varje natt rekommenderar vi därför, att du investerar i en bäddmadrass, då detta kommer förlänga soffans levnadstid och minska eventuellt slitage. Du kan se vårt urval av bäddmadrasser som passar till Bragi här.

Bragi mäter 140x200 i utfällt tillstånd, och den passar därför särskilt bra till att användas av två personer. Som resultat av sin exklusiva design så kan Bragi också användas endast som soffa, både i vardagsrummet, lägenheten eller gästrummet. Önskar du att använda bäddsoffan som säng, så är den enkel att fälla ut och kan snabbt fällas in igen. Du kan se precis hur bäddsoffan används i videon nedanför, och utöver detta kan du på nedanstående illustration se bäddsoffans exakta mått. Om du har ytterligare frågor, så tveka inte med att kontakta oss i livechatten i högra hörnet på hemsidan.

BRAGI 217 from Bedre Nætter on Vimeo.

Specifikation av Bragi - Specialtyg

 • Storlek 140x200 cm.
Mer information
Leveranstid 90-120 vardagar
Kolli 6 st.
Höjd 65 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ram- och fjäderbrott
Dimensioner L: 200cm, B: 140cm, H: 65cm
Funktioner Schäslong, Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Specialstof
Typ Bäddsoffor

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.