Säng på avbetalning

Att ha möjligheten för att avbetala en produkt kan vara till stor fördel för dem som absolut inte har möjlighet att betala ut en stor summa på en gång. Att betala via avbetalning innebär alltså att du kan betala av den produkt du köper under en viss period. Det kan exempelvis vara att du köper en säng för 15 000 kr och för att då istället betala den direkt, så kan du betala av den över en period på exempelvis 2 år.

Är avbetalning kostnadsfritt?

Avbetalning kan ske under olika förhållanden. I vissa situationer kan det vara helt utan kostnad, detta handlar då oftast om att butiken som erbjuder avbetalning utan kostnad ser detta som ett bra sätt att få kunder. I andra situationer kan det istället vara att andra delen av avbetalningsperioden kostar och endast den första delen är kostnadsfri. I många fall är det dock som så att det med avbetalning tillkommer avgifter och/eller räntor, dessa betalas oftast i samband med avbetalningen som i många fall är månadsvis. Dessa avgifter och/eller räntor tillkommer just för att företag ser avbetalningen som en inkomstkälla och de gör så att avbetalningen i många sätt liknar ett lån.

Avbetalning hos Bättre Nätter?

Vi på Bättre nätter säljer ett fantastiskt utbud av kvalitetssängar och vi samarbetar med Klarna faktura så att de kunder som vill, har möjlighet att betala med hjälp av avbetalning.

Vi ser det som en bra betalningsmetod då de kunder som inte har möjlighet att betala en stor summa direkt fortfarande kan köpa en kvalitetssäng och därmed uppnå bättre nätter.

För dig som vill köpa en säng hos oss på avbetalning med Klarna, så kan du enkelt och smidigt välja detta i kassan när du ska betala för din säng. Klarna är ett tryggt svenskt företag som smidigt och säkert gör det tryggare för dig att handla på nätet. En rekommendation är att läsa om vad just Klarnas villkor är angående avbetalning, avgifter och räntor, detta för att du ska vara så informerad och insatt som möjligt när du väljer att avbetala ditt köp. Du kan enkelt finna en text om detta genom att trycka här, eller genom att trycka på ”Klarnas villkor” under ”slutför köp” i kassan på vår hemsida.

Vi på Bättre Nätter vill hjälpa våra kunder att känna att de så tryggt och enkelt som möjligt kan handla hos oss. Vi tycker det är viktigt att informera om avbetalning på sängar då vi anser att våra kunder ska vara helt informerade kring de betalningsmöjligheter de har här hos oss. Vi vill även att de ska få en möjlighet att få en förståelse kring avbetalning så att de vet vad det innebär när det både handlar hos oss men också hos andra företag.

Skulle du ha några frågor gällande oss här på Bättre Nätter eller våra produkter, så kan du alltid kontakta oss. Detta kan du göra genom att skriva tills oss i chatten i högra hörnet på hemsidan, eller genom att maila oss till kontakt@battrenatter.se.