Atlas Wood

12 490,00 kr

As low as 12 490,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.

 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Fem komfortzoner med individuella pocketfjädrar.

 • 15 års garanti på ram- och fjäderbrott.

 • Latexbäddmadrass med 40 mm kärna.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Komfort, funktionalitet och design bör alltid gå upp i en högre enhet, och det gör det i Atlas Wood. Med Atlas Wood får du en ställbar säng som anpassar sig efter din kropp och dina behov, och samtidigt är det enkelt att justera sängens huvud- och fotända med en trådlös fjärrkontroll.

Atlas Wood skiljer sig från den vanliga ställbara sängen på flera områden. Atlas Wood har höga träben, vilket ger ett lätt och exklusivt utseende. Vi har också givit extra plats till komforten. Sängen har tre madrasskikt, fem komfortzoner och moderna pocketfjädrar, och du kommer därför snabbt uppleva att Atlas Wood ger dig den ideala nattsömnen.


Den ideala nattsömnen

Man sover bättre i en bra säng. Därför består det viktigaste komfortskiktet i Atlas Wood av en vändbar resårmadrass med fem komfortzoner. Denna resårmadrass har en kärna med 220 pocketfjädrar per m2, och det är just dessa moderna fjädrar som skapar grunden för din förbättrade nattsömn. Fjädrarna anpassar sig efter din liggställning och kroppsbyggnad och ger på detta vis ett personligt och omfattande stöd hela natten.


Atlas Wood är en ställbar säng med en hög komfortnivå. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens olika element tillsammans förbättrar din liggställning och nattsömn. 

Ställbarhetskomponenter

Kvaliteten på de ställbara komponenterna utgör den viktigaste beståndsdelen av sängen. Motorn i Atlas Wood är därför producerad av danska Linak, som är ledande i världen när det kommer till motorer till ställbara sängar. Av samma anledning ger vi fem års garanti på sängens motor.

Atlas Wood har dessutom en elevationsram av massiv, svensk tall. Träramen har en tjocklek på tio centimeter, och det skapar en solid och hållbar grund för din nattsömn.

Resårmadrass

Det är alltid viktigt, att sängens resårmadrass är av hög kvalitet. Denna madrass utgör sängens primära komfortskikt, och därför har denna resårmadrass en kärna på 220 pocketfjädrar per m2. Dessa fjädrar är omgivna av en stoppning av polyeterskum. Detta skum är både hållbart och komfortabelt, och det bidrar till sängens höga komfortnivå. Direkt när du lägger dig i Atlas Wood så kommer du alltså uppleva att den skapar en sund och behaglig ram för din nattsömn.

Bäddmadrass

När du använder din säng så kommer du alltid vara i kontakt med dess bäddmadrass. Detta är sängens översta madrasskikt och därför är det viktigt att denna madrass är både hållbar och komfortabel. För att försäkra detta har bäddmadrassen till Atlas Wood en latexkärna på fyra centimeter som ger ett elastiskt stöd och progressiv komfort. Latex är dessutom ventilerande och därför kommer du med detsamma uppleva att din nattsömn kommer vara behaglig och väsentligt förbättrad – natt efter natt och i många år framöver.

Specifikation av

 • Storlek 80x200 cm.
 • Höjd Totalt: 53 cm.
Mer information
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 53 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madras, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg med kuvertsömnad.
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 10cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 80x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.