Atlas Wood

7 990,00 kr

As low as 7 990,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad.

 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn med fem komfortzoner och pocketfjädrar.

 • Bäddmadrass med kvalitetslatexkärna på 40 mm.
 • Atlas Wood anpassar sig efter din vikt och liggställning.

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

En bra ramsäng utgör en ram till en förbättrad nattsömn i många år. Atlas Wood är en sådan ramsäng, och det kommer du att uppleva så snart du lägger dig. Sängen är nämligen producerad med ett noggrant fokus på detaljer, och på så vis går både design, komfort och funktionalitet upp i en högre enhet.


Den ideala nattsömnen

Atlas Wood skiljer sig från den vanliga ramsängen på flera områden. Bland annat har madrassen en kärna av komfortabla pocketfjädrar som stöttar och avlastar dig på det helt rätta sättet. Fjädrarna är indelade i fem intelligenta komfortzoner som var för sig ger ett individuellt stöd. Därför får varje del av din kropp i Atlas Wood precis det stöd som det har behov för. Detta gäller hela natten och i många år framöver. 

När din kropp avlastas korrekt så undviker du att vakna under natten för att justera din position. Du kommer därför snabbt uppleva, att du får en djup och väldigt vilsam nattsömn i Atlas Wood. 


En bra ramsäng är både praktisk och komfortabel. Atlas Wood har två madrasskikt och dem kan du läsa mer om nedanför, där vi förklarar hur sängens madrasskikt tillsammans förbättrar din nattsömn.

Träramen

Varje bra ramsäng har en solid träram. Detta är naturligtvis också gällande för Atlas Wood, som har en träram på åtta centimeter av massiv, svensk tall. Den goda kvaliteten försäkrar att sängens madrass har ett understöttande fundament, som med garanti bidrar till att ge dig en god nattsömn i många år. 

Fördelen med en ramsäng är dessutom, att träramen är integrerad i själva sängen. Därför ska du endast montera på benen på Atlas Wood, därefter har du en säng som är klar till att användas.

Ramsängen

Själva ramsängen i Atlas Wood är uppbyggd omkring ett skikt av moderna pocketfjädrar. Detta skikt är det viktigaste för din komfort då madrassens 220 pocketfjädrar per m2 alla ger ett individuellt stöd. Fjädrarna är indelade i fem komfortzoner, och dessa anpassar sig var för sig efter din vikt och din kropps konturer. Du kommer därför uppleva, att Atlas Wood ger dig ett noggrant stöd, varje natt.

Bäddmadrassen

Denna madrass utgör alltid sängens översta komfortskikt. Bäddmadrassen i Atlas Wood är inget undantag. Bäddmadrassens placering överst betyder att den mottar allt slitage. Därför är det viktigt att din bäddmadrass är av bra kvalitet och solida material, så att den både kan ge ett sunt stöd och har en förnuftig levnadstid. Bäddmadrassen till Atlas Wood har en latexkärna med en tjocklek på fyra centimeter, som både ger ett fast stöd och har en lång levnadstid.

Specifikation av

 • Storlek 90x200 cm.
 • Höjd Totalt: 48 cm.
Mer information
Höjd 48 cm. (19 cm ben, 23 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Utan antiglid
Fjädrar Pocket
Kolli 2 st.
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm Träram
Leveranstid 16-24 vardagar
Typ Ramsäng 90x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.