Atlas Wood

14 990,00 kr

As low as 14 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.

 • Gratis byte av fasthet i 100 dagar.
 • Fem komfortzoner med individuella pocketfjädrar.

 • Atlas Wood är designad och producerad i Danmark.

 • Latexbäddmadrass med 60 mm kärna.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Atlas Wood är en säng med ett elegant uttryck och hög komfortnivå. Den är producerad till dig som varken önskar att gå på kompromiss med en bra kvalitet och en bra nattsömn.

Atlas Wood skiljer sig från ordinära kontinentalsängar på flera områden. Sängen har höga träben, vilket ger Atlas Wood ett lätt och exklusivt uttryck. Utöver detta fyller Atlas Wood mindre än andra modeller men du får samma komfort. Du kommer uppleva, att sängens tre madrasskikt, fem komfortzoner och moderna pocketfjädrar ger dig den ideala nattsömnen.


Den ideala nattsömnen

Sängens vändbara resårmadrass med fem zoner är din utgångspunkt för en bra nattsömn. Den är uppbyggd med 220 pocketfjädrar per kvadratmeter, vilket ger din kropp ett omfattande stöd. Fjädrarna anpassar sig efter din kroppsbyggnad och stöttar dig där du väger som mest. Den intelligenta fördelningen av din kroppsvikt försäkrar, att var enkel fjäder inte pressas onödigt mycket. Därför erbjuder vi också hela 15 års garanti på fjäder- och rambrott i Atlas Wood.


En bra kontinentalsäng är både komfortabel och väldesignad. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens tre madrasskikt tillsammans förbättrar din liggställning och nattsömn.

Ramsängen

Denna madrass utgör sängens nedersta komfortskikt. Det är viktigt, att ramsängen skapar en sund plattform och ram för din nattsömn. Därför består ramsängen i Atlas Wood av en träram i massiv trä – med en tjocklek på åtta centimeter. Denna solida plattform skapar en sund och hållbar grund för din nattsömn. Av samma anledning ger vi hela 15 års garanti på rambrott i Atlas Wood.

Resårmadrassen

Denna madrass är sängens viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen har moderna pocketfjädrar i kärnan som ger ett individuellt anpassat stöd, oavsett hur mycket du rör dig under natten. Omkring fjädrarna är det hållbart polyeterskum som bidrar till sängens höga komfortnivå. 

Resårmadrassen består dessutom av två madrasskärnor som är samlat i ett överdrag. Detta förlänger först och främst sängens levnadstid. Därefter så ger de två olika madrasskärnorna möjlighet för att du kan välja olika fasthet till var sida av sängen. Det är optimalt om du väger mer eller mindre än din partner. 

Bäddmadrassen

Denna madrass är den primära kontaktytan på din säng. Den samarbetar med de underliggande madrasserna och förbättrar på så vis din komfort. Utöver detta tar bäddmadrassen störstadelen av slitaget, därför är det viktigt att denna är av hög kvalitet. Den medföljande bäddmadrassen till Atlas Wood har en kärna av latex, som ger ett elastiskt stöd och progressiv komfort. Latex är dessutom ventilerande och därför kommer du direkt uppleva att din nattsömn kommer vara behaglig och väsentligt förbättrad i Atlas Wood.

 

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 56 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 56 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm Träram
Garanti 20 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200
Downloads för Atlas Wood
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.