Atlas Wood

10 595,00 kr

As low as 10 595,00 kr

 • Producerad i Danmark.

 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.

 • Fem komfortzoner med individuella pocketfjädrar.

 • Atlas Wood är designad och producerad i Danmark.

 • Latexbäddmadrass med 40 mm kärna.

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Atlas Wood är en säng med ett elegant uttryck och hög komfortnivå. Den är producerad till dig som varken önskar att gå på kompromiss med en bra kvalitet och en bra nattsömn.

Atlas Wood skiljer sig från ordinära kontinentalsängar på flera områden. Sängen har höga träben, vilket ger Atlas Wood ett lätt och exklusivt uttryck. Utöver detta fyller Atlas Wood mindre än andra modeller men du får samma komfort. Du kommer uppleva, att sängens tre madrasskikt, fem komfortzoner och moderna pocketfjädrar ger dig den ideala nattsömnen.


Den ideala nattsömnen

Sängens vändbara resårmadrass med fem zoner är din utgångspunkt för en bra nattsömn. Den är uppbyggd med 220 pocketfjädrar per kvadratmeter, vilket ger din kropp ett omfattande stöd. Fjädrarna anpassar sig efter din kroppsbyggnad och stöttar dig där du väger som mest. Den intelligenta fördelningen av din kroppsvikt försäkrar, att var enkel fjäder inte pressas onödigt mycket. Därför erbjuder vi också hela 15 års garanti på fjäder- och rambrott i Atlas Wood.


En bra kontinentalsäng är både komfortabel och väldesignad. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens tre madrasskikt tillsammans förbättrar din liggställning och nattsömn.

Ramsängen

Denna madrass utgör sängens nedersta komfortskikt. Det är viktigt, att ramsängen skapar en sund plattform och ram för din nattsömn. Därför består ramsängen i Atlas Wood av en träram i massiv trä – med en tjocklek på åtta centimeter. Denna solida plattform skapar en sund och hållbar grund för din nattsömn. Av samma anledning ger vi hela 15 års garanti på rambrott i Atlas Wood.

Resårmadrassen

Denna madrass är sängens viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen har moderna pocketfjädrar i kärnan som ger ett individuellt anpassat stöd, oavsett hur mycket du rör dig under natten. Omkring fjädrarna är det hållbart polyeterskum som bidrar till sängens höga komfortnivå.

Bäddmadrassen

Denna madrass är den primära kontaktytan på din säng. Den samarbetar med de underliggande madrasserna och förbättrar på så vis din komfort. Utöver detta tar bäddmadrassen störstadelen av slitaget, därför är det viktigt att denna är av hög kvalitet. Den medföljande bäddmadrassen till Atlas Wood har en kärna av latex, som ger ett elastiskt stöd och progressiv komfort. Latex är dessutom ventilerande och därför kommer du direkt uppleva att din nattsömn kommer vara behaglig och väsentligt förbättrad i Atlas Wood.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 16-24 vardagar
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Premium möbeltyg
Ram 8 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 140x200
Downloads till Atlas Wood
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.