Atlas

23 990,00 kr

As low as 23 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Dansk producerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Dansk Linak motor m. trådlös fjärrkontroll.
 • Latex bäddmadrass med 40 mm. kärna.
 • 5 komfortzoner och 25 mm. Bärighetsskum.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bra nattsömn startar med en bra säng. Senses Classic är en modern och sund ställbar säng, som med säkerhet kommer förbättra din nattsömn. Det är viktigt, att en ny säng tar hänsyn till dina personliga preferenser och liggställning. Alla rör sig under natten, och därför är det viktigt att din säng kan justera sitt stöd. Det kan Senses Classic. Sängen har 5 komfortzoner, som individuellt tar hänsyn till din kropp och dess preferenser. Dina skuldror har behov för ett annat stöd än dina ben, och därför indelas varje bra säng i komfortzoner.

Fördelarna med en ställbar säng är många. En ställbar säng kan ställas in efter dina behov, och oavsett om du vill sova, se på film, läsa eller vara vila lite, så finns det en passande inställning till ändamålet. Sängens ställbarhetsmekanismer används enkelt och snabbt med en trådlös fjärrkontroll, som tyst ställer in sängen i den önskade position.  Klassisk komfort

Bra komfort och sunt förnuft går hand i hand. Bra hantverk och sunda material kompletterar varandra i Senses Classic, som är resultatet av en kvalitetsmedveten dansk produktion. I produktionen av sängen har det varit fokus på både komfort och kvalitet. Resårmadrassens moderna pocketfjädrar sveper sig om din kropp och ger den stöd när behovet uppstår under natten. Under resårmadrassen finns ställbarhetsmekanismen, som är uppbyggd omkring en solid träram av svensk tall. Din sömn är i goda händer i Senses Classic.


Senses Classic är en ställbar säng. Den är därför uppbyggd med en ram nederst, en resårmadrass över och en bäddmadrass överst. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens olika skikt samarbetar för att göra din nattsömn bättre.


Ställbarhetskomponenter

Detta är madrassens plattform. En ställbar säng kan endast vara bra, om dess ställbara komponenter är välfungerande och av hög kvalitet. Därför är motorn i Senses Classic producerad av danska Linak, vilket garanterar en hög kvalitet och många års hållbarhet. Själva träramen består av massiv, svensk tall och har en tjocklek på 8 centimeter. För att betona komponenternas kvalitet ger vi 5 års garanti på motorn, samt 15 års garanti på eventuella problem med ramen.

Resårmadrass

I en ställbar säng är det viktigt, att resårmadrassen är flexibel och samtidigt ger ett omfattande stöd. Därför har vi använt moderna pocketfjädrar i Senses Classic. Denna typ av fjäder anpassar sig efter din vikt och former, och ger således ett omfattande stöd. Alla rör sig under natten, och varje gång du ändrar din position så anpassar madrassen sitt stöd. Omkring resårmadrassens fjädrar finns det flexibelt polyeterskum, som har en lång hållbarhet. Därför kan madrassen i Senses Classic justeras så som du önskar i många år framöver.

Bäddmadrass

Det är denna madrass som utgör sängens översta madrasskikt. Därför är det viktigt, att madrassen har en lång hållbarhet och samtidigt ger ett omfattande stöd. Det medföljer en bäddmadrass med latexkärna till Senses Classic. Denna latexkärna har en tjocklek på 4 centimeter, och är både ventilerande och andningsbar. Bäddmadrassen bidrar på så vis till en behaglig temperatur i sovrummet. Ett sunt sovrum ger en djupare nattsömn, och detta får du med säkerhet i Senses Classic.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 53 cm.
Mer information
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 53 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg + Kuvertsömnad.
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 12 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x210
Downloads för Atlas
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.