Atlas

16 990,00 kr

As low as 16 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Ställbar säng producerad i Danmark.

 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Dansk Linak-motor med trådlös fjärrkontroll.

 • Latexbäddmadrass med 40 mm kärna och tvättbart överdrag.

 • 5 komfortzoner och 25 mm polyeterskum.

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

En bra nattsömn startar med en bra säng. Atlas är en modern och sund ställbar säng som med säkerhet kommer förbättra din nattsömn. Alla rör sig under natten och därför är det viktigt att din nya säng stöttar dig baserat på din unika liggställning. Det gör Atlas. Sängen har fem komfortzoner som individuellt tar hänsyn till din kropp och dess preferenser. 

Fördelarna med en ställbar säng är många. En ställbar säng kan ställas in efter dina behov – oavsett om du kommer sova, se film, läsa eller bara vila, så finns det en passande inställning till ändamålet. Sängens ställbarhetsmekanismer används enkelt och snabbt med en trådlös fjärrkontroll som tystgående ställer in sängen i den önskade positionen.  


Klassisk komfort

Bra hantverk och sunda material kompletterar varandra i Atlas, som är resultatet av en kvalitetsmedveten och dansk produktion. Resårmadrassens moderna pocketfjädrar sveper sig om din kropp och stöttar optimalt under natten. Under resårmadrassen finns ställbarhetsmekanismen som är uppbyggd omkring en solid träram av svensk tall. Din sömn är alltså i goda händer i Atlas.


Atlas är uppbyggd omkring en elevationsram nederst, en resårmadrass i mitten och en bäddmadrass överst. Nedanför kan du läsa mer om, hur sängens olika skikt samarbetar för att göra din nattsömn bättre.

Ställbarhetskomponenter

En ställbar säng kan endast vara bra om dess ställbara komponenter är välfungerande och av hög kvalitet. Därför är motorn i Atlas producerad av danska Linak, vilket garanterar en hög kvalitet och många års hållbarhet. Själva träramen består av massiv svensk tall och har en tjocklek på åtta centimeter. För att understryka komponenternas kvalitet ger vi fem års garanti på motorn samt 15 års garanti på rambrott.

Resårmadrass

I en ställbar säng är det viktigt att resårmadrassen är flexibel och samtidigt ger ett omfattande stöd. Det är också anledningen till att vi har använt moderna pocketfjädrar i Atlas. Denna typ av fjäder anpassar sig efter din vikt och formar och ger således ett personligt stöd. Alla rör sig under natten och varje gång du ändrar din position, så anpassar madrassen sitt stöd. Omkring resårmadrassens fjädrar finns det flexibla polyeterskum som har en lång hållbarhet, och därför får du ett bra stöd i många år framöver.

Bäddmadrass

Det är denna madrass som utgör sängens översta madrasskikt. Därför är det viktigt att madrassen ger ett omfattande stöd och har en lång hållbarhet. Det är du försäkrad med den latexbäddmadrassen som kommer med Atlas. Latexkärnan har en tjocklek på fyra centimeter och är både ventilerande och andningsbar. Bäddmadrassen bidrar på så vis till en behaglig temperatur i sovrummet. Ett sunt sovrum ger en djupare nattsömn, och detta får du med säkerhet i Atlas.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 53 cm.
Mer information
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 53 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 12 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 140x200
Downloads för Atlas
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.