Atlas - Antracit

9 990,00 kr

As low as 9 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Komfortabel och praktisk ramsäng.

 • Träram av massiv svensk tall.

 • Fem stöttande komfortzoner och pocketfjädrar.

 • Latexbäddmadrass med 40 mm kärna och tvättbart överdrag.

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Bättre nattsömn startar med en bra säng. Atlas är en komfortabel och praktisk ramsäng som tar hänsyn till din unika liggställning och dina behov. Denna ramsäng har fem komfortzoner som var för sig ger ett individuellt stöd. Komfortzonerna är uppbyggda så att din nacke, skuldra och ländrygg får ett speciellt anpassat stöd och därför kommer du uppleva att du får ett omfattande, smidigt och behagligt stöd i denna ramsäng.

Ramsängen har en träram av massiv svensk tall och det skapar ett solitt fundament för din nattsömn. Utöver detta så har sängen en kärna av moderna pocketfjädrar som är indelade i de stöttande komfortzonerna. Varje fjäder anpassar sig individuellt till din kropps former och din unika liggställning, och därför är det ingen tvekan om att Atlas skapar en behaglig ram för din nattsömn.


Klassisk komfort

Solida material och bra hantverk ger en bra produkt. Därför är Atlas producerad i Danmark, där produktionskvaliteten är i topp. Detta utmärkta hantverk kommer inte endast i uttryck i sängens höga komfortnivå. Även hållbarheten är i topp, vilket understryks av ramsängens tjocka träram. Direkt när du lägger dig i Atlas så kommer du uppleva att detta är en välgjord och hållbar säng. 

En bra ramsäng är dessutom både praktisk och komfortabel. När du mottar Atlas, så ska du endast montera på ben och placera på bäddmadrassen sen är sängen klar till att användas.


En ramsäng har två madrasskikt och nedanför kan du läsa mer om hur de tillsammans förbättrar din nattsömn.

Träramen

Denna ram är väldigt viktig för ramsängens hållbarhet och komfortnivå. Men en ramsäng är aldrig bättre än sitt fundament, och därför har träramen i Atlas en tjocklek på åtta centimeter. Träramen består dessutom av massiv svensk tall, och tillsammans utgör det ett ytterst solitt fundament för en god nattsömn i många år framöver.

Ramsängen

Denna madrass utgör sängens viktigaste komfortskikt. Det är i denna madrass som det har placerats en kärna med 220 pocketfjädrar per kvadratmeter, som var för sig ger ett individuellt stöd. Det är dessa fjädrar som är indelade i fem komfortzoner och som ger ett individuellt stöd till de olika delarna av din kropp. Vi ger 15 års garanti på ram-och fjäderbrott i Atlas, och det är ett uttryck för sängens höga kvalitet.

Bäddmadrassen

Denna madrassen har en latexkärna på fyra centimeter. Det är viktigt, att bäddmadrassen är av ordentlig kvalitet, då du kommer vara i kontakt med detta madrasskikt varje gång du använder sängen. Latex är ventilerande och andningsbart och därför medföljer det just en latexbäddmadrass till Atlas. Du kommer uppleva att bäddmadrassen bibehåller en behaglig temperatur när du ligger på den, och det är med till att försäkra en bra och djup nattsömn.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 51 cm. (19 cm ben, 26 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Mer information
Höjd 49 cm. (19 cm ben, 23 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Utan antiglid
Fjädrar Pocket
Kolli 3 st.
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm Träram
Leveranstid 12-20 vardagar
Typ Ramsäng 140x200
Downloads till Atlas - Antracit
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.