Atlas - Antracit

16 295,00 kr

As low as 16 295,00 kr

 • Producerad i Danmark.

 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.

 • Komfortskikt av 25 mm polyeterskum.

 • Bättre nattsömn och komfort med pocketfjädrar.

 • Latexbäddmadrass med 40 mm kärna och tvättbart överdrag.

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

En bra sömn startar med en bra säng. Därför är det viktigt att din nya säng tar hänsyn till dina behov och personliga liggställning. Atlas har därför fem komfortzoner som tar individuell hänsyn till kropp och dess preferenser. Det betyder, att dina höfter, skuldror och nacke alla får det stöd som de har behov för. 

Sängens ramsäng är omgiven av en massiv träram av svensk tall som skapar en solid grund för sängen. Över ramsängen finns sängens resårmadrass som är det primära komfortskiktet eftersom resårmadrassen är utrustad med moderna pocketfjädrar. Varje fjäder anpassar sig efter din liggställning, så oavsett hur mycket du vänder och vrider på dig under natten så får du det rätta stödet.


Klassisk komfort

Solida material och bra hantverk ger en bra produkt. Det vet vi, och därför är Atlas producerad i Danmark. Sängens träram är uppbyggd av massiv, svensk tall och resårmadrassen innehåller inte endast stöttande, men också ytterst solida pocketfjädrar. Det är alltså inte endast komfortnivån som är hög. Sängens hållbarhet är också i topp och det kommer du uppleva så snart du lägger dig i Atlas.

Atlas är en kontinentalsäng vilket betyder att sängen har tre madrasskikt. Varje skikt har inte endast inflytande på utseendet, men också på den nivå av komfort som du upplever när du lägger dig i sängen. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens madrasskikt tillsammans förbättrar din nattsömn.


Ramsängen

Denna madrass utgör sängens nedersta komfortskikt. Det är viktigt att ramsängen skapar en sund plattform och ram för din nattsömn. Just därför är ramsängens ramar uppbyggda av svensk tall med en tjocklek på åtta centimeter. Vi ger dessutom 15 års garanti på rambrott i Atlas, vilket understryker sängens hållbarhet. I Atlas kommer du att sova gott, varje natt.

Resårmadrassen

Sängens mittersta skikt är det viktigaste komfortskiktet. Resårmadrassen har nämligen en kärna av pocketfjädrar som anpassar sig efter din kropp och dess former. Omkring fjädrarna är det en stoppning av polyeterskum, som skapar en komfortabel och stöttande säng. Stoppningen är andningsbar och det betyder att överskott av fukt leds bort från madrassen. På så vis kommer madrassen hålla sig fräsch i lång tid, och du kommer ha en sund säng i många år framöver.

Bäddmadrassen

Till Atlas medföljer en latexbäddmadras. Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet i sängen och du kommer därför vara i kontakt med detta skikt varje gång du använder sängen. Av samma anledning så är det viktigt att bäddmadrassen passar till dig och är av bästa möjliga kvalitet. Bäddmadrassen till Atlas har en kärna på fyra centimeter och den har naturligtvis alla fördelar som bäddmadrasser av latex normalt innehåller. Latex är både ventilerande och andningsbar, och bäddmadrassen bidrar således till en behaglig temperatur i sovrummet.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 54 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 54 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg + Kuvertsömnad
Stoppning 25mm Poly stoppning.
Ram 8 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.