Anatomic - Ljusgra

31 299,00 kr

As low as 31 299,00 kr

Leveranstid 17-25 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Anatomic är vår topp-serie, uppnå enastående komfort.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Få det bästa stödet med Anatomic fjädersystem.
 • Material i absolut toppklass och med trådlös fjärrkontroll.
 • Pulse Latex bäddmadrass.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Den bästa nattsömnen får du i en säng, som anpassar sig efter din kropp. Därför väljer fler och fler att köpa en komfortabel ställbar säng, när de vill sova bättre. Denna typ av säng kan ställas in i huvud- och fotändan, och med de otaliga kombinationer som den ställbara sängen erbjuder, är du försäkrad en bättre nattsömn. Anatomic är en ställbar säng i lyxklass, och du kommer uppleva ett unikt och omfattande stöd så snart din kropp ligger i sängen.  

Den ställbara sängens resårmadrass anpassar sig efter din kropps konturer, och på detta vis får du ett personligt stöd samt en uppmärksamhet, som är unik för Anatomic. Av samma anledning är Anatomic betecknad som en intelligent ställbar säng, då den är utvecklad i ett nära samarbete mellan ortopediska specialister och fysioterapeuter. Det betyder, att sängen tar noggrant hänsyn till din kropps anatomi, därmed får du alltid det mest korrekta stödet och komforten.


Intelligent nattsömn

Komfort handlar om mer än att endast ligga mjukt. Det viktigaste är, att sängen anpassar sig efter dina behov och din unika liggställning. Det gör Anatomic. En av sängens särskilda kännetecken är dess ventilerande egenskaper. I två separata delar över och under resårmadrassens pocketfjädrar har det installerats ett andningsbart skikt, som ser till för en konstant ventilerande ström av luft. Resårmadrassen och bäddmadrassen leder därmed värme och fukt bort från sängen. Detta garanterar en behaglig temperatur i sängen. Varje natt.


Anatomic är en ställbar säng med en väldigt hög komfortnivå. Du kan läsa ännu mer om sängens unika uppbyggnad nedanför, där vi beskriver hur sängens tre skikt samarbetar för att förbättra din nattsömn så mycket som möjligt.

Ställbarhetskomponenter

Det säger sig självt, att den viktigaste delen av en ställbar säng är dess ställbarhetskomponenter. Därför har vi valt de bästa möjliga delarna till Anatomic. Anatomic har en solid träram av massiv trä. Denna ram utgör en stabil plattform för din nattsömn, och av samma anledning ger vi hela 25 års garanti på ram- och fjäderproblem i denna säng. Ställbarhetsmekaniken i sängen kan ställa in både huvud- och fotändan. Det betyder, att du kan ställa in sängen precis efter dina egna preferenser.

Resårmadrassen

Denna madrass utgör sängens primära komfortskikt. Resårmadrassen har 500 fjädrar per kvadratmeter, men dessa fjädrar är inte som våra vanliga pocketfjädrar. De har uppgraderats och bär därför det patenterade namnet Anatomic-Pocket. Dessa fjädrar skiljer sig från vanliga pocketfjädrar genom att vara indelade i sju komfortzoner, som är indelat i ett speciellt ergonomiskt mönster. Den specialdesignade madrassen ger på detta vis ett noggrant stöd och tar hänsyn till den sovande människans anatomi och liggställning. Du är garanterad ett omfattande stöd varje natt i Anatomic.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen i Anatomic är vår imponerande Latex Pulse bäddmadrass. Bäddmadrassen är producerad efter den speciella SonoCore-metoden som ser till så att latexen får en ensartad och öppen yta. Allt som allt så försäkrar det att bäddmadrassen är extra slitstark och andningsbar, och det gör den passande för dig som har det varmt om natten. Överdraget av tencel är Rainforest Alliance-certifierat, och det är din garanti för en sund och hållbar produkt. Utöver detta har bäddmadrassen tilldelats OEKO-TEX 100 märket, och därför är du också försäkrad en bäddmadrass utan sundhetsskadliga ämnen.  

Specifikation av Anatomic

 • Storlek 90x210 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll RF ECO SET Trådløs
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 40mm Pulse
Ram 16 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 17-25 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 90x210
Motor OKIMAT IPS

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.