Anatomic

Rea

34 999,00 kr

As low as 34 999,00 kr Regular Price 59 999,00 kr

 • Anatomic är vår topp-serie, uppnå enastående komfort.
 • Byte av fasthet i 100 dagar för 799,-
 • Få det bästa stödet med Anatomic fjädersystem.
 • Producerad i Belgien av material i absolut toppklass.
 • GelPulse bäddmadrass med temperaturreglerande effekt.
Leveranstid 24-32 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Den bästa nattsömnen får du i en säng, som anpassar sig efter din kropp. Därför väljer fler och fler att köpa en komfortabel ställbar säng, när de vill sova bättre. Denna typ av säng kan ställas in i huvud- och fotändan, och med de otaliga kombinationer som den ställbara sängen erbjuder, är du försäkrad en bättre nattsömn. Anatomic är en ställbar säng i lyxklass, och du kommer uppleva ett unikt och omfattande stöd så snart din kropp ligger i sängen.  

Den ställbara sängens resårmadrass anpassar sig efter din kropps konturer, och på detta vis får du ett personligt stöd samt en uppmärksamhet, som är unik för Anatomic. Av samma anledning är Anatomic betecknad som en intelligent ställbar säng, då den är utvecklad i ett nära samarbete mellan ortopediska specialister och fysioterapeuter. Det betyder, att sängen tar noggrant hänsyn till din kropps anatomi, därmed får du alltid det mest korrekta stödet och komforten.


Intelligent nattsömn

Komfort handlar om mer än att endast ligga mjukt. Det viktigaste är, att sängen anpassar sig efter dina behov och din unika liggställning. Det gör Anatomic. En av sängens särskilda kännetecken är dess ventilerande egenskaper. I två separata delar över och under resårmadrassens pocketfjädrar har det installerats ett andningsbart skikt, som ser till för en konstant ventilerande ström av luft. Resårmadrassen och bäddmadrassen leder därmed värme och fukt bort från sängen. Detta garanterar en behaglig temperatur i sängen. Varje natt.


Anatomic är en ställbar säng med en väldigt hög komfortnivå. Du kan läsa ännu mer om sängens unika uppbyggnad nedanför, där vi beskriver hur sängens tre skikt samarbetar för att förbättra din nattsömn så mycket som möjligt.

Ställbarhetskomponenter

Det säger sig självt, att den viktigaste delen av en ställbar säng är dess ställbarhetskomponenter. Därför har vi valt de bästa möjliga delarna till Anatomic. Anatomic har en solid träram av massiv trä. Denna ram utgör en stabil plattform för din nattsömn, och av samma anledning ger vi hela 25 års garanti på ram- och fjäderproblem i denna säng. Ställbarhetsmekaniken i sängen kan ställa in både huvud- och fotändan. Det betyder, att du kan ställa in sängen precis efter dina egna preferenser.

Resårmadrassen

Denna madrass utgör sängens primära komfortskikt. Resårmadrassen har 500 fjädrar per kvadratmeter, men dessa fjädrar är inte som våra vanliga pocketfjädrar. De har uppgraderats och bär därför det patenterade namnet Anatomic-Pocket. Dessa fjädrar skiljer sig från vanliga pocketfjädrar genom att vara indelade i sju komfortzoner, som är indelat i ett speciellt ergonomiskt mönster. Den specialdesignade madrassen ger på detta vis ett noggrant stöd och tar hänsyn till den sovande människans anatomi och liggställning. Du är garanterad ett omfattande stöd varje natt i Anatomic.

Bäddmadrassen

Tillsammans med resårmadrassens fjädrar så skapar bäddmadrassen ett perfekt stöd i Anatomic. Bäddmadrassen till Anatomic heter Gelpulse, och detta är en latex-bäddmadrass, som ger ett fast, allergivänligt och hållbart stöd. Som namnet antyder så är det inskjutet kylande gelpärlor i bäddmadrassen, vilket försäkrar en behaglig temperatur i sängen. I många bäddmadrasser kommer svett och fukt samla sig, vilket minskar levnadstiden på sängen avsevärt. Detta undgås dock i Gelpulse, som konstant friger värme och fukt. Denna ventilation försäkrar så att eventuell svett och fukt lämnar madrassen, och du kommer garanteras en komfortabel och ren bäddmadrass i många år framöver.  

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll No
Höjd No
Fjädrar Anatomic Pocket®
Fjädrar/m2 500 fjädrar per m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 30mm Latex
Ram No
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 24-32 vardagar
Kolli 7 st.

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 24-32 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.