Anatomic Natural - Ljusgra

60 990,00 kr

As low as 60 990,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Mayan Pulse 100% Naturlatex
Ergonomiskt fjädersystem

Anatomic Natural: Sömn i lyxklassen

Anatomic Natural är för dig som önskar att investera i din sömn. Allt som vi har lärt oss under åren i vår strävan efter den ideala sömnen är integrerat i denna säng. Det gör Anatomic Natural till en av våra mest exklusiva sängar i sortimentet. Här kommer du på allvar märka vad det innebär att ligga bra och sova tungt, och ha lust till att snooza en extra gång. Komfort handlar nämligen om mer än endast att ligga mjukt. Och just det ‘mer’ som vi har lagt till i Anatomic Natural. Här har det fokuserats på både naturliga material och hög kvalitet. För att du förtjänar möjligheten att få det bästa.

Bäddmadrassen från den sjunde himlen

När du vilar på Anatomic Naturals bäddmadrass så är du i beröring med förstklassiga material. Bäddmadrassens stora succé beror delvis på våra suveräna naturmaterial som består av 100% latex utvunnet från trädet Hevea Brasiliensis. Naturlatexen ger var enkel madrass sin stoppning och gör den både miljö- och allergivänlig. Bäddmadrassen är dessutom producerad efter den speciella SonoCore-metoden som försäkrar att latexen får en mer ensartad och öppen yta. Madrassen framstår därför mer slitstark och andningsbar och den kommer med garanti vara en fröjd för din sömn.
Bäddmadrassen från den sjunde himlen
En resårmadrass i lyxklass

En resårmadrass i lyxklass

Resårmadrassen i Anatomic Natural är vår hittills mest fantastiska. Den är utvecklad till att du kan slappna av och vakna helt utvilad. Dolt under ytan ligger 500 fjädrar per m2 som alla är indelade i ett särskilt mönster som vi själva har utvecklat. Mönstret ger vårt mest avancerade stöd till dagens datum med fyra olika fjäderfastheter, som ergonomiskt tar hand om din kropp medan du sover. Denna del är osynlig men effekten kommer inte gå obemärkt förbi. För att inget mindre passar till vår bästa säng.

Marknadens bästa ställbarhetskomponenter

Anatomic Natural är en säng som hyllar livet. För de morgonpigga, de som snoozar en extra gång, eller de som tar frukosten med sig till sängen. Om du vill höja fotändan eller huvudändan så kan det lätt justeras med den trådlösa fjärrkontrollen. Aldrig har det varit enklare att göra det behagligt för sig. Då perfektion är något som man ska ta hand om ordentligt så har vi omringat sängen i en 24 centimeter hög träram. Ramen ger sängen extra stabilitet och gör den långtidshållbar. Så långtidshållbar att vi med ro i sinnet vågar erbjuda 25 års garanti.
Marknadens bästa ställbarhetskomponenter

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med andra träd i regionen. Med en tapptid på ca. 400 dagar så når trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 tas bort från atmosfären i utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas på ett hållbart sätt.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Anatomic Natural

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Anatomic Natural. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Anatomic Natural

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll RF ECO SET Trådløs
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner Perfect Fit zoner
Stoppning 40mm Pulse
Ram 16 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 7 st.
Typ Ställbar säng 180x210
Motor OKIMAT IPS

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.