Anatomic Natural - Ljusgra

40 990,00 kr

As low as 40 990,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Mayan Pulse 100% Naturlatex
Ergonomiskt fjädersystem

Anatomic Natural: Sömn i lyxklassen

När endast det bästa är bra nog så är det Anatomic Natural som är kvar att välja. Sängen är ett resultat av otaliga timmars arbete och många års erfarenhet. Varje djupa insikt i den mänskliga kroppen, vår unika vetenskap om naturliga material, och exklusiva produktionsmetoder - det hela kulminerar i Anatomic Natural. Komfort handlar nämligen om mer än endast att ligga mjukt. Och just detta ´mer´ har vi lagt till i Anatomic Diamant. Sängen är lika komfortabel som den är storslagen och det är ingen tvekan om att det kommer prägla din sömn till det bättre. För att du förtjänar möjligheten till det bästa.

En överdådig bäddmadrass

Bäddmadrassen på Anatomic Natural har ett ändamål: Att göra din beröring med sängen himmelsk. Och den har lyckats med högsta betyg. Madrassens stora succé beror delvist på våra suveräna naturmaterial som består av 100% latex utvunnet från trädet Hevea brasiliensis. Naturlatexen ger var enkel madrass sin stoppning och gör den både miljö-och allergivänlig. Dessutom är bäddmadrassen producerad efter den speciella SonoCore-metoden som försäkrar att latexen får en mer ensartad och öppen yta. Madrassen framstår därför mer slitstark och andningsbar. Nätter där du sover i den sjunde himlen blir med Anatomic Natural snabbt vardag.
En överdådig bäddmadrass
En resårmadrass i lyxklassen

En resårmadrass i lyxklassen

Drömmer du om en resårmadrass som har tagit hänsyn för samtliga tryckpunkter i din kropp? Så kan du bjuda Anatomic Natural hjärtligt välkommen. Här har vi uppgraderat våra vanliga pocketfjädrar och istället bär de nu det patenterade namnet Anatomic-pocket. Det betyder att det i resårmadrassen finns 500 fjädrar per m2 som alla är indelade i ett särskilt mönster. Mönstret ger oss vårt mest avancerade stöd till dagens datum med fyra olika fjäderfastheter som var för sig ergonomiskt tar hand om din kropp. För att inget mindre är tillräckligt i vår bästa säng.

En ramsäng från drömmarnas land

Det kan vara svårt att konkurrera med den goda kvaliteten och komforten som de flesta sängar idag är uppbyggda med. Vi har ändå i denna ramsäng återigen utmanat det vanliga. I Anatomic Natural har vi förfinat våra metoder och omprövat ramsängens uppbyggnad. Istället för det vanliga skummet består ramsängens inre av fjädrar som både är med till att öka komforten och förlänga sängens levnadstid. Det har även här naturligtvis använts Anatomic-pocketfjädrar. Den extra insatsen är naturligtvis det hela värt. Den fjädrade, luftiga botten är enligt oss ett mästerverk av komfort. Ytterst är ramsängen omringad av en 24 centimeter hög träram som är beskyddande och fulländar sängens höga kvalitet och solida design.
En ramsäng från drömmarnas land

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med andra träd i regionen. Med en tapptid på ca. 400 dagar så når trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 avlägsnas från atmosfären vid utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas på ett hållbart sätt.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Anatomic Natural

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Anatomic Natural. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Anatomic Natural

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 40mm Pulse
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur