Anatomic Natural

41 990,00 kr

As low as 41 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Kontinentalsäng i lyxklass.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Revolutionerande fjäderteknologi.
 • Bäddmadrass i 100% organisk latex.
 • Exklusivt utseende och komfort.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Anatomic Natural är en kontinentalsäng i lyxklass. Den är utvecklad i samarbete med ortopediska experter och fysioterapeuter, så här är du garanterad komfort, stöd och design utöver det vanliga. En bra nattsömn kräver nämligen inte bara en bra säng men en intelligent säng som tar noggrann hänsyn till dina preferenser och behov.

Förutom ett utmärkt stöd och avlastning får du med Anatomic Natural också en sund och allergivänlig sömn. Anatomic Natural är nämligen utrustad med bäddmadrassen Mayan Pulse, som består av 100% organisk naturlatex. Den är utöver detta utvecklad utifrån en särskild metod, som försäkrar en imponerande ensartad och andningsbar yta när du lägger dig på madrassen.

Bäddmadrassen och sängens övriga komfortskikt kan du läsa mer om nedanför.Ramsäng

Ramsängen utgör sängens plattform och därför är detta madrasskikt avgörande för din sömnupplevelse. Anatomic Natural bjuder på en betydlig uppgradering jämfört med ramsängar i vanliga kontinentalsängar. Skummet är ersatt med ett skikt av de specialutvecklade och patenterade Anatomic Pocketfjädrar, som är uppdelade i sju komfortzoner samt utvecklade i samarbete med ortopediska experter och fysioterapeuter. Det ger ramsängen ett dubbelt och intelligent fjäderskikt, vilket förbättrar din sömnupplevelse och sängens hållbarhet utöver det vanliga.

Resårmadrass

Resårmadrassen är sängens mittersta och primära komfortskikt. Med Anatomic Natural får du en betydlig uppgradering av den vanliga pocketfjädern i resårmadrassen – mer specifikt består fjäderskiktet i resårmadrassen precis som i ramsängen av de intelligenta Anatomic Pocketfjädrar. Dessa är alla indelade efter ett speciellt ergonomiskt mönster som tar hänsyn till din anatomi och liggställning. Fjädrarna ger således ett betydligt uppgraderat stöd i området omkring skuldra och ländrygg.

I två separata delar över och under madrassens pocketfjädrar är det installerat ett andningsbart skikt som ser till för en konstant ventilerande ström av luft. Med Anatomic
Natural får du alltså ett sömnklimat som alltid är balanserat.

Resårmadrassen består av två kärnor samlat i ett överdrag. Det gör det möjligt att välja olika fastheter i två sidor av sängen om den ska användas av två som inte väger det samma.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt och den har därför avgörande betydelse för din sömnupplevelse. Bäddmadrassen på Anatomic Natural är vår exklusiva Mayan Pulse som kombinerar det bästa av två världar. Bäddmadrassen består av den rena Mayan Green naturlatex som är 100% organisk, och därmed är både det sundaste och hållbaraste valet. Den är dessutom utvecklad via den nyaste teknologin inom produktion av naturlatex. Teknologin kallas SonoCare, och den bidrar till en väldigt ensartad latexstruktur – det försäkrar dig den mest hållbara och bäst ventilerande bäddmadrassen på marknaden.

Sist men inte minst är överdraget på Mayan Pulse ett Tencelöverdrag, som precis som resten av bäddmadrassen är FSC-certifierat. Överdraget består av träfibrer och försäkrar bättre fuktavledning än bomull och polyester. Totalt sett så kommer det att ge dig en bättre nattsömn.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 40mm Pulse
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.