Anatomic

39 990,00 kr

As low as 39 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Enastående komfort i vår lyxserie.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Revolutionerande fjäderteknologi - endast i denna serie.
 • Pulse Latex bäddmadrass.
 • Exklusivt utseende och komfort.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

En djup och vilsam nattsömn kräver inte endast en bra säng. Det kräver också en säng, som anpassar sig efter din kropp. För att kunna förbättra din nattsömn så mycket som möjligt så är det därför viktigt, att du får en säng som passar perfekt till dina preferenser och behov. Madrassen anpassar sig efter din kropps konturer, och på så vis får du ett personligt stöd, som är helt unikt. Därför ska du välja Anatomic.

Detta är en intelligent kontinentalsäng. Anatomic är utvecklad i samarbete med ortopediska specialister och fysioterapeuter, så att sängen tar så mycket hänsyn som möjligt till korrekt stöd, komfort och din kropps anatomi. Sängens madrasser samarbetar noggrant med din kropp och dess former, och skapar på så vis ett behagligt och alltid balanserat sömnklimat – både när det gäller temperatur och liggställning. Du kommer uppleva, att Anatomic tar en unik hänsyn till din kropp och komfort.


Intelligent nattsömn

Komfort handlar om mer än endast din liggställning. En av de stora fördelarna med kontinentalsängen Anatomic är dess ventilerande egenskaper, som garanterar en behaglig temperatur i sängen hela natten. I två separata delar över och under madrassens pocketfjädrar har det installerats ett andningsbart skikt, som ser till för en konstant ventilerande ström av luft. Detta försäkrar först och främst att din nattsömn inte störs av onödig värme, men därefter så garanterar det också att madrassens levnadstid blir väsentligt längre än hos vanliga madrasser.


Ramsäng

Denna madrass utgör sängens plattform och är betydligt mer uppgraderad i förhållande till vanliga kontinentalsängar. Ramsängen har således en höjd på 24 centimeter, vilket beror på användandet av fjädrar, istället för vanligt skum. De använda fjädrarna i ramsängen är naturligtvis desamma Anatomic-Pocket som används i resårmadrassen, och denna dubbelfjädring ger en väsentligt högre komfort. Det är vanligt att kontinentalsängar har en ramsäng med en kärna av skum, men genom att byta ut denna med en kärna av pocketfjädrar uppnås en bättre komfort, samt en förlängd livstid på sängen. Hållbarheten förbättras inte endast på ramsängen utan självklart också på sängen i helhet.

Resårmadrass

Resårmadrassen utgör sängens primära komfortskikt. Pocketfjädern i Anatomic är en intelligent uppgradering från den vanliga pocketfjädern, och bär därför det patenterade namnet Anatomic-Pocket. Denna fjäder är utvecklad för sitt ändamål och skiljer sig från vanliga pocketfjädrar genom att vara uppdelad i sju komfortzoner. Dessa är alla indelade efter ett särskilt ergonomiskt mönster, som tar hänsyn till den sovande människans anatomi och liggställning. Fjädrarna ger således ett betydligt uppgraderat stöd i området omkring skuldrorna samt ländryggen.

Bäddmadrass

Själva kärnan på bäddmadrassen består av en enormt andningsbar latex som medverkar till att minska temperaturen i sängen. Bäddmadrassen samarbetar på detta vis med resårmadrassen om att konstant bibehålla ett sunt sömnklimat. Latexen i Pulse-bäddmadrassen är uppvärmd genom att använda den så kallade SonoCore-metoden vilket är den mest ekologiska produktionen i latexindustrin. Denna produktionsmetod ger också madrassen sin homogena cellstruktur, vilket betyder att bäddmadrassen är utmärkt till att stötta dig och fördela din kroppsvikt. Den homogena cellstrukturen försäkrar att cellerna i madrasserna samarbetar och därför är kvaliteten samma överallt. Du finner inga ojämnheter eller onödiga delar i Pulse-latex som garanterar dig en sundare och bättre nattsömn i många år framöver.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 40mm Pulse
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.