Anatomic

SE - Påsketilbud
Rea

28 999,00 kr

As low as 28 999,00 kr Regular Price 42 994,00 kr

 • Påskrea - Inkl. gratis sänggavel.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • Revolutionerande fjäderteknologi - fås endast i denna serie.
 • GelPulse bäddmadrass med temperaturreglerande effekt.
 • Exklusivt utseende och komfort.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

En djup och vilsam nattsömn kräver inte endast en bra säng. Det kräver också en säng, som anpassar sig efter din kropp. För att kunna förbättra din nattsömn så mycket som möjligt så är det därför viktigt, att du får en säng som passar perfekt till dina preferenser och behov. Madrassen anpassar sig efter din kropps konturer, och på så vis får du ett personligt stöd, som är helt unikt. Därför ska du välja Anatomic.

Detta är en intelligent kontinentalsäng. Anatomic är utvecklad i samarbete med ortopediska specialister och fysioterapeuter, så att sängen tar så mycket hänsyn som möjligt till korrekt stöd, komfort och din kropps anatomi. Sängens madrasser samarbetar noggrant med din kropp och dess former, och skapar på så vis ett behagligt och alltid balanserat sömnklimat – både när det gäller temperatur och liggställning. Du kommer uppleva, att Anatomic tar en unik hänsyn till din kropp och komfort.


Intelligent nattsömn

Komfort handlar om mer än endast din liggställning. En av de stora fördelarna med kontinentalsängen Anatomic är dess ventilerande egenskaper, som garanterar en behaglig temperatur i sängen hela natten. I två separata delar över och under madrassens pocketfjädrar har det installerats ett andningsbart skikt, som ser till för en konstant ventilerande ström av luft. Detta försäkrar först och främst att din nattsömn inte störs av onödig värme, men därefter så garanterar det också att madrassens levnadstid blir väsentligt längre än hos vanliga madrasser.


Ramsäng

Denna madrass utgör sängens plattform och är betydligt mer uppgraderad i förhållande till vanliga kontinentalsängar. Ramsängen har således en höjd på 24 centimeter, vilket beror på användandet av fjädrar, istället för vanligt skum. De använda fjädrarna i ramsängen är naturligtvis desamma Anatomic-Pocket som används i resårmadrassen, och denna dubbelfjädring ger en väsentligt högre komfort. Det är vanligt att kontinentalsängar har en ramsäng med en kärna av skum, men genom att byta ut denna med en kärna av pocketfjädrar uppnås en bättre komfort, samt en förlängd livstid på sängen. Hållbarheten förbättras inte endast på ramsängen utan självklart också på sängen i helhet.

Resårmadrass

Resårmadrassen utgör sängens primära komfortskikt. Pocketfjädern i Anatomic är en intelligent uppgradering från den vanliga pocketfjädern, och bär därför det patenterade namnet Anatomic-Pocket. Denna fjäder är utvecklad för sitt ändamål och skiljer sig från vanliga pocketfjädrar genom att vara uppdelad i sju komfortzoner. Dessa är alla indelade efter ett särskilt ergonomiskt mönster, som tar hänsyn till den sovande människans anatomi och liggställning. Fjädrarna ger således ett betydligt uppgraderat stöd i området omkring skuldrorna samt ländryggen.

Bäddmadrass

Överst finner vi bäddmadrassen, som i denna säng är en latex-bäddmadrass med inbyggda gelpärlor. Dessa gelpärlor medverkar till att minska temperaturen i sängen och samarbetar således med den ovannämnda resårmadrassen om att skapa ett konstant behagligt sömnklimat. Precis som resårmadrassen så bidrar bäddmadrassen till ett sunt sömnklimat, med en konstant behaglig temperatur. I många bäddmadrasser kommer svett och fukt samla sig, vilket minskar levnadstiden avsevärt. Gelpulse friger konstant värme, och denna ventilation försäkrar att eventuell svett och fukt lämnar madrassen. Gelpulse har en kärntjocklek på 5 centimeter, och detta garanterar dig en tjock komfortyta, som effektivt trycker tillbaka och försäkrar dig ett stöd precis där du har behov för det.


Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Fjädrar/m2 500 pr m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 30mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.