Anatomic Diamant - Ljusgra

60 990,00 kr

As low as 60 990,00 kr

Leveranstid 17-25 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 17-25 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Diamant - Djupsömn optimerad
Svanenmärkt
Ergonomiskt fjädersystem

Anatomic Diamant: Investera i din sömn

Anatomic Diamant är det bästa som du kan göra för din sömn. Som en del av vår exklusiva toppserie kan du på allvar märka vad det betyder att ligga bra, att sova tungt, och att ha lust till en extra snooze-omgång. Komfort handlar nämligen om mer än endast att ligga mjukt. Och just det ´mer´ har vi lagt till i Anatomic Diamant. Sängen är utarbetad i samarbete med ortopediska specialister och fysioterapeuter så att sängen tar mesta möjliga hänsyn till korrekt stöd, komfort och din kropps anatomi. För att du förtjänar möjligheten att få det bästa.

Det översta lagret av komfort

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt som lägger till det sista lagret av komfort. Som en av de mest exklusiva sängarna i vårt sortiment är Anatomic Diamant något utöver det vanliga. Bäddmadrassen är producerad efter den speciella SonoCore-metoden som försäkrar att latexen får en mer ensartad och öppen yta. Madrassen framstår därför mer slitstark och andningsbar. Samtidigt har bäddmadrassens yta diamant-behandlats. Kort sagt så betyder det att den grafitbehandlade ytan ser till så att värme effektivt avleds från madrassen. I Anatomic Diamant undviker du därför att få det för varmt under natten, vilket hjälper dig till att snabbare komma ner i den viktiga, djupa sömnen.
Det översta lagret av komfort
En resårmadrass utöver det vanliga

En resårmadrass utöver det vanliga

Föreställ dig den perfekta återhämtningen för kroppen, det optimala stödet för din ländrygg, eller de rätta tryckpunkterna till dina skuldror. Anatomic Diamant är ett drömscenario som har gått i uppfyllelse. I resårmadrassen finns det 500 fjädrar per m2 som alla är indelade i ett särskilt mönster som vi själva ha utvecklat. I sju komfortzoner får du vårt mest avancerade stöd som ergonomiskt ser efter och tar hand om din kropp medan du sover. För att inget mindre är passande i vår bästa säng.

Exklusiva ställbarhetskomponenter

För att du ska kunna få ut det bästa av din ställbara säng så har vi till Anatomic Diamant naturligtvis valt de bästa möjliga komponenterna. Det betyder att du i denna säng får en mekanik som både kan justera huvud- och fotändan. Med hjälp av en trådlös fjärrkontroll kan sängens liggställning justeras efter just dina preferenser. Det hela är samlat i en 24 cm hög ram som utgör en långtidshållbar plattform för din nattsömn. Så långtidshållbar så att vi med ro i sinnet vågar erbjuda 25 års garanti på både ram- och fjäderbrott i denna säng. I Anatomic Diamant kan du därmed tryggt se fram emot en enastående säng som kommer tjäna dig i många år in i framtiden.
Exklusiva ställbarhetskomponenter

Diamant förlänger din djupa sömn

Kroppstemperaturen är 1,5 grad under det normala när vi är i den djupaste sömnen. Av denna anledning så har vi utvecklat Diamant till att vara fyra gånger kallare än vanlig latex. Du uppnår därför snabbare stadiet för djupsömn med vår Diamant bäddmadrass, vilket förbättrar din sömnkvalitet från första natt och i många år framöver.

1

miljon grafitpartiklar hjälper med att svalka dig varje natt.

4

gånger är Diamantbehandlad latex kyligare än vanlig latex.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Anatomic Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Anatomic Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Anatomic Diamant

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll RF ECO SET Trådløs
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 40mm Pulse
Ram 16 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 17-25 vardagar
Kolli 7 st.
Typ Ställbar säng 180x210
Motor OKIMAT IPS

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.