Anatomic Cloud

40 295,00 kr

As low as 40 295,00 kr

 • Anatomic är vår topp-serie, uppnå enastående komfort.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • Revolutionerande fjäderteknologi - fås endast i denna serie.
 • Mayan Green (100% organisk naturlatex) eller Cloud Latex bäddmadrass!
 • En säng i särklass i förhållande till komfort och utseende.
Leveranstid 32-40 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Du får den absolut bästa nattsömnen när du sover i en fantastisk säng som passar precis till din kropp. Anatomic Cloud anpassar sig efter din kropps konturer, och den ger ett personligt stöd som gör sängen helt fantastisk att sova i.

Detta beror bland annat på att sängen är utvecklad i samarbete med ortopediska specialister och fysioterapeuter, så den tar mesta möjliga hänsyn till ett korrekt stöd, bra komfort samt din kropps anatomi. De tre madrasskikten och sju komfortzonerna arbetar tillsammans för att skapa den bästa sömnmiljön, så att du både får en behaglig sömntemperatur samt en optimal liggställning. Detta försäkrar dig en djup och vilsam nattsömn. 


Intelligent nattsömn
Komfort handlar om mer än endast din liggställning. En av de stora fördelarna med kontinentalsängen Anatomic Cloud är dess ventilerande egenskaper, som garanterar en behaglig temperatur i sängen under natten. På båda sidor av madrassens pocketfjädrar är det installerat ett andningsbart skikt, som ser till att det är en konstant och ventilerande ström av frisk luft.


Anatomic är en kontinentalsäng med en väldigt hög komfortnivå. Du kan läsa mer om dess unika uppbyggnad nedanför.


Ramsängen
Denna madrass utgör sängens plattform och är avsevärt uppgraderad i förhållande till vanliga kontinentalsängar, detta för att den är byggd med fjädrar istället för vanligt skum. Fjädrarna i ramsängen är Anatomic pocketfjädrar, som är de samma kvalitetsfjädrar som dem man använder i resårmadrassen. Denna dubbelfjädring ger en väsentligt förhöjd komfort. Det är vanligt för kontinentalsängar att ha en ramsäng med en kärna av skum, men genom att byta ut denna med en kärna av Anatomic pocketfjädrar så uppnås en bättre komfort samt en förlängd levnadstid. Detta förbättrar både hållbarheten på själva ramsängen, men också på sängen i helhet.


Resårmadrassen
Resårmadrassen utgör sängens primära komfortskikt. Pocketfjädrarna i Anatomic är en intelligent uppgradering från den vanliga pocketfjädern och bär därför det patenterade namnet Anatomic Pocket. Fjädrarna är indelade i sju komfortzoner efter ett särskilt ergonomiskt mönster som tar hänsyn till din anatomi och liggställning. Du kommer därför märka ett betydligt uppgraderat stöd i området omkring skuldror och ländrygg.  


Bäddmadrass
Bäddmadrassen är den madrass som du är i direkt kontakt med varje natt – och därför en otroligt viktig del av sängen. Till Anatomic Cloud kan du välja mellan två olika latexbäddmadrasser i hög kvalitet – antingen Mayan Green eller Cloud Latex.


Mayan Green
Mayan Green är en 100% naturlig produkt, som endast består av organisk latexstoppning och samtidigt har ett naturligt utvunnet Tencelöverdrag framställt av FSC-certifierade träfibrer. Kombinationen av naturlig stoppning och överdrag är därmed också din garanti för en ytterst allergivänlig bäddmadrass.

Mayan Green har en fem cm tjock latexkärna, och den ger därför ett ytterst omfattande stöd och tillför en suverän komfort hela natten. Det naturliga latexet är väldigt elastiskt, vilket gör Mayan Green ideal för alla – oavsett viktklass.

Mayan Green är den enda bäddmadrass på marknaden som är 100% organisk och CO2-neutral.


Cloud Latex
Latexkärnan i Cloud Latex ger ett personligt anpassat stöd. Cloud Latex består av miljoner av individuella celler som är sammanförda med vetenskaplig precision. Var enkel cell reagerar på den vikt som den påläggs och trycker tillbaka efter behov.

Det betyder att dina skuldror får ett annat stöd än dina ben, och att din kropp får ett annat stöd än vad din granne skulle få. Du är kort sagt garanterad en bäddmadras som tar hänsyn till dina personliga behov i många år framöver. Detta är något vi varmt kan rekommendera.

Latex är i sig själv allergivänligt, och utöver detta har vi valt att ge Cloud Latex den så kallade AEGIS-behandlingen, som gör bäddmadrassen antibakteriell. Det betyder, att bäddmadrassen också är allergivänlig.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 65 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 32-40 vardagar
Höjd 65 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Fjädrar/m2 500 pr m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 30mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 20 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 32-40 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.