Airpur Senses

10 699,00 kr

As low as 10 699,00 kr

 • Airpur Senses Resårmadrass.
 • Tryckavlastande madrass specialutvecklad av Bättre Nätter.
 • 300 individuella Pocketfjädrar per m2 i 7-komfortzoner.
 • 35 mm. Visco komfortskikt för Tryckavlastande effekt.
 • AEGIS Antibakteriellt kylande tvättbart överdrag.
Leveranstid 12-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Airpur Senses är en specialutvecklad madrass av hos på Bättre Nätter. Vi har kombinerat den tryckavlastande effekten från Visco som du känner igen från Tempurs många modeller med fjädrar som ger en enastående plattform för bättre sömn. Genom att kombinera det bästa från två världar, får du en ventilerande kärna där luft fritt kan strömma när du rör dig i sängen, samtidigt som att det överst placerade komfortskiktet av Visco ger dig en tryckavlastande yta.

Detta är en vändbar madrass, där du alltså kan vända madrassen löpande och kan därmed sova på båda sidor, vilket ökar madrassens levnadstid. Notera också, att Airpur Senses i storleken 160 och 180 centimeter bred kommer med 2 madrasskärnor och ett överdrag, som sluter sig tätt omkring kärnorna. På detta vis så kan vi justera fastheten på varje sida, samtidigt som att man undviker skarven i mitten. 

Varför Visco omkring fjädrarna?

Anledningen till att det är en bra idé med Visco omkring fjädrarna är, för att en madrass med Visco hela vägen igenom kan ofta bli väldigt varm. Anledningen till denna värme kommer ifrån att Visco lagrar och använder din kroppsvärme för att mjukgöras – just där du ligger på madrassen, där blir det varmare, och därmed mjukgörs det där och du sjunker därför ner i skummet som skapar en perfekt omslutning av kroppen och ger komfort och stöd till var individuell person.

Genom att placera fjäderskiktet med 300 fjädrar per m2 i mitten, så har du en plattform som skummet placeras på. Denna plattform gör att värmupptagningen i skummet inte blir så stor, och därmed så undviks överhettning. Samtidigt så är fjädrarna fortfarande det populäraste att ha i madrasser, och om man ser på pocketfjädrar som de i denna modell, så är det talan om de populäraste och bästa fjädrar som du kan finna. Pocketfjädrar är aktiva individuellt, om du placerar ett tryck på ytan, så är det bara fjädrarna direkt placerade under trycket som reagerar.

AEGIS Thermogel överdrag – Kombinationen för Bättre Nätter

Vi har valt att använda ett AEGIS Thermogel överdrag till våra egna madrasser, då vi här har den bästa ytan. Du får ett mjukt och läckert överdrag, som både är fuktavledande, värmeresistent och enormt antibakteriell samt allergivänlig.

AEGIS ytbehandling gör så att mikroorganismer inte kan leva i madrassen, därmed så undgår du kvalster och liknande. Dessa bakterier är orsaken bakom 25 % av alla allergier, samt upp till 50 % av alla astmarelaterade sjukdomar. Du får en sund sovmiljö med Airpur Senses.

Utöver den antibakteriella effekten, så är detta överdrag också fuktavledande då det har fått en behandling som gör att fukt snabbare transporteras över madrassen. Genom att fördela fukt effektivt, så får du också en madrass som torkar snabbare. 

Specifikation av

 • Storlek 120x200 cm.
 • Höjd Totalt: 22 cm.
Mer information
Leveranstid 12-24 vardagar
Höjd 22 cm.
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 300 pocketfjädrar pr. m2.
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg AEGIS Antibakteriell samt Allergivänlig (Tvättbart).
Stoppning 35 mm. Visco.
Garanti 25 års garanti på fjäderbrott
Typ Resårmadrass 120x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.