100 dagars prövotid

Sov fantastiskt eller ångra köpet

När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagar på att avgöra om sängen är den helt rätta för dig. Vi vill naturligtvis att du älskar din nya säng – men om du inte sover fantastiskt i den så är det lyckligtvis enkelt att ändra.

Under den 100 dagars långa prövotiden så har du följande möjligheter: gratis byte av kärnfastheten eller returnering av sängen mot en mindre avgift där köpbeloppet återbetalas.


Gratis byte av kärnfastheten.

  • Om du sover för mjukt eller för fast så kan du gratis byta madrasskärnan som är avgörande för sängens fasthet och liggkomfort.
  • Det är möjligt att byta fastheten i kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, skummadrasser och resårmadrasser.
  • Standardleveransen är till närmsta kantsten.

Byt fastheten gratis här.

Returnering av sängen och återbetalning av köpbeloppet

  • Ångrar du ditt köp så avhämtar vi sängen på din adress. Du får sedan köpbeloppet återbetalat på kontot med en hanteringsavgift på 1999 kr fråndraget.
  • Returnering och återbetalning gäller för våra kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, skummadrasser, resårmadrasser och bäddsoffor.
  • Retur ordern ska du packa in i original emballaget.
  • För full återbetalning så får sängen ha använts som normalt utan plast, men den ska ha skyddats mot damm och smuts – därför förväntar vi alltid att det har använts lakan.
  • Om du vill returnera en av våra mindre produkter - t.ex. ett täcke eller ett bäddset - så får du en returetikett skickad till dig, så fort som returformuläret är ifyllt.

Gå till vår retursida här.

Om det ovanstående låter för bra för att vara sant så kan du bara ta det lugnt, det du precis har läst är sant. Vi förbehåller oss dock rätten till att värdera varje säng och ärende individuellt.

De specifika villkoren för byte och returnering inom prövotiden på 100 dagar kan du läsa mer om i våra allmänna villkor.

Innan byte eller returnering så rekommenderar vi alltid att du sover i sängen i minimum 14 dagar då det tar tid för kroppen att vänja sig till en ny säng.