100 dagars prövotid

När du köper en säng hos Bättre Nätter, har du 100 dagar till att avgöra, om madrassen i sängen har den rätta fastheten för dig. Det betyder, att du inom de första 100 dagarna kan byta fastheten, om du mot förväntan önskar en annan fasthet i din madrass. Det kostar endast 799,- i frakt.

Vi tycker nämligen att det är mycket mer rättvisande, att du provar sängen i ditt eget hem istället för att prova den fullt påklädd i två minuter i en fylld butikslokal.

Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng och därmed att avgöra, om sängen har den rätta fastheten. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt för dig att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit din säng och sovit i den, kan du alltid gå tillbaka här på hemsidan och välja ett byte av fasthet.

Därefter ser vi till att få producerat en madrass med din nya fasthet och skickar ut den till dig. Fraktfirman ringer upp dig och avtalar en tid före leveransen av din nya madrass – det har alltså aldrig varit enklare att få en säng, som passar perfekt till just dig. 

Notera vänligen, att om du byter din madrass från xtra fast till en annan fasthet, så återbetalas inte prisskillnaden.